Τραμπ εναντίον Nike - Ενοχλήθηκε από τη νέα καμπάνια με τον Κάπερνικ

Τραμπ εναντίον Nike - Ενοχλήθηκε από τη νέα καμπάνια με τον Κάπερνικ Facebook Twitter
0

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στη Nike, η οποία επέλεξε τον πρώην παίκτη του NFL Κόλιν Κάπερνικ, ως ένα από τα πρόσωπα της για την 30η επέτειο της και με κεντρικό σύνθημα το περίφημο πλέον,«Just Do It».

Ο Κάπερνικ ήταν ο εμπνευστής κύματος διαμαρτυριών την αθλητών του NFL. Για να ευαισθητοποιήσει κατά της αστυνομικής βίας εναντίον των μαύρων, γονάτισε κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του αμερικανικού ύμνου σε αγώνα του αμερικανικού φούτμπολ. Η κίνησή του βρήκε πολλούς συμπαραστάτες μεταξύ μεγάλων ονομάτων του αμερικανικού επαγγελματικού αθλητισμού.

Αυτό στέλνει ένα «τρομερό μήνυμα και δεν θα έπρεπε να γίνει», δήλωσε ο Τραμπ στην συντηρητική ιστοσελίδα The Daily Caller. «Δεν ήταν απαραίτητο», πρόσθεσε.

«Είναι θέμα της ελευθερίας σε αυτή τη χώρα να κάνει πράγματα που άλλοι πιστεύουν ότι δεν πρέπει να κάνει», είπε ο Τραμπ για τη Nike, «αλλά προσωπικά, είμαι σε διαφορετική πλευρά».

Ο Κάπερνικ, πρώην παικτης των 49ers του Σαν Φρανσίσκο, έγραψε στο Twitter για τη νέα εκστρατεία της Nike, «πιστέψτε σε κάτι, ακόμα κι αν σημαίνει ότι θυσιάζετε τα πάντα», δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη εικόνα, που δείχνει μέρος του προσώπου του. Η Nike μοιράστηκε την εικόνα στο δικό της Twitter.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM
ΙΑΝ ΜΑΚΚΕΛΕΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διεθνή / Ο Ίαν ΜακΚέλεν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της ποινικοποίησης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Ο ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με τους διαδηλωτές στο κέντρο του Λονδίνου, ενάντια στους νόμους που ισχύουν σε 29 χώρες της Κοινοπολιτείας, όπου οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις παραμένουν παράνομες
THE LIFO TEAM