Τραγωδία στο Rust: Ο Άλεκ Μπάλντουιν λέει πως είναι ψέμα ότι δεν συνεργάζεται με την έρευνα

Τραγωδία στο Rust: Ο Άλεκ Μπάλντουιν λέει πως είναι ψέμα ότι δεν συνεργάζεται με την έρευνα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Ο Άλεκ Μπάλντουιν δήλωσε ότι είναι ψέμα ο όποιος υπαινιγμός πως δεν συμμορφώνεται με την έρευνα για τον θανάσιμο πυροβολισμό στα γυρίσματα της ταινίας «Rust». 

Ο ηθοποιός- και παραγωγός της ταινίας- αναφέρθηκε στο ζήτημα του εντάλματος έρευνας για το κινητό τηλέφωνό του. Οι αρχές ελπίζουν ότι μπορεί να έχει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην έρευνα για τον θανάσιμο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα. Ακόμη, δεν έχουν πάρει στα χέρια τους το τηλέφωνο. 

«Όποιος υπαινιγμός ότι δεν συμμορφώνομαι με τα αιτήματα, τις εντολές, τις απαιτήσεις, ή το ένταλμα έρευνας για το τηλέφωνό μου είναι μα@@@@@@, είναι ψέματα», ανέφερε ο Μπάλντουιν σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram. 

Σημείωσε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει οι αρχές της μίας πολιτείας να υποβάλει αίτημα σε εκείνες μιας άλλης- το Νέο Μεξικό προς τη Νέα Υόρκη στη συγκεκριμένη περίπτωση. «Είναι μία διαδικασία που παίρνει χρόνο, να διευκρινίσουν τι θέλουν. Θα συμμορφωθούμε με αυτή τη δουλειά 1.000%, είμαι απόλυτα εντάξει με αυτό», συμπλήρωσε. 

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι προβλέπεται μία διαδικασία και «δεν μπορούν απλά να ψάξουν το τηλέφωνό σου και να πάρουν τις φωτογραφίες σου ή τις ερωτικές επιστολές σου προς την σύζυγό σου ή ό,τι έχεις». 

Ο Άλεκ Μπάλντουιν κρατούσε όπλο κατά τη διάρκεια πρόβας για σκηνή της ταινίας «Rust» στις 21 Οκτωβρίου, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα η διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς. 

Ο ίδιος έχει δηλώσεις πως δεν γνώριζε ότι το όπλο περιείχε πραγματική σφαίρα και οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν από πού προήλθε αυτή. Σε ό,τι αφορά στο τηλέφωνο του ηθοποιού, θέλουν να ψάξουν μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, κλήσεις ή άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με την κινηματογραφική παραγωγή. 

Με πληροφορίες από ΑP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ