Toυρκία: Τέσσερις αστυνoμικοί νεκροί από βομβιστική επίθεση

Toυρκία: Τέσσερις αστυνoμικοί νεκροί από βομβιστική επίθεση Facebook Twitter
0

Τέσσερις τούρκοι αστυνομικοί που επέβαιναν σε όχημα στη νοτιανατολική Τουρκία σκοτώθηκαν σήμερα όταν εκρηκτικά που πιστεύεται ότι είχαν τοποθετηθεί στο δρόμο από κούρδους ενόπλους πυροδοτήθηκαν την ώρα που διερχόταν το αυτοκίνητό, τους, δήλωσαν στο Ρόιτερς πηγές ασφαλείας.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην επαρχία Μαρντίν και είναι η τελευταία σε μία σειρά σχεδόν καθημερινών επιθέσεων εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας με δράστες μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (ΡΚΚ) από τον Ιούλιο που διέκοψε την εκεχειρία με την Άγκυρα την οποία είχε θέσει σε ισχύ το 2013.

Περισσότερα από 70 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της Τουρκίας έχουν σκοτωθεί από τότε που ξεκίνησαν οι επιθέσεις του ΡΚΚ. Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο  Anadolu, περισσότεροι από 900 μαχητές του ΡΚΚ σκοτώθηκαν σε αυτή την περίοδο στη νοτιοανατολική Τουρκία και το Ιράκ, όπου το PKK έχει βάσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

Διεθνή / Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

«Νιώθεις αυτή την ανακούφιση του “ουάου, έφυγε”, και μετά να κάνεις μια εξέταση που δείχνει ότι τώρα έχεις έναν άλλο τύπο καρκίνου», μοιράστηκε ο ηθοποιός του «Full House»
LIFO NEWSROOM
Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Διεθνή / Ευρώπη: 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσουν ιατρική βοήθεια από τους άνδρες, ωστόσο πολλές πιστεύουν ότι λαμβάνουν χειρότερη φροντίδα, σύμφωνα με νέα έκθεση
LIFO NEWSROOM
Οι απεσταλμένοι του Τραμπ συναντιώνται σήμερα με τον Πούτιν - Ποιες οι προσδοκίες της κάθε πλευράς

Διεθνή / Οι απεσταλμένοι του Τραμπ θα συναντηθούν σήμερα με τον Πούτιν - Ποιες οι προσδοκίες της κάθε πλευράς

Η σημερινή συνάντηση διεξάγεται έπειτα από δύο ημέρες διαπραγματεύσεων στη Φλόριντα μεταξύ Ουκρανών και Αμερικανών αξιωματούχων, με στόχο τη βελτίωση του αμερικανικού ειρηνευτικού σχεδίου, το οποίο είχε θεωρηθεί ευνοϊκό προς τη Ρωσία
LIFO NEWSROOM