Τουρκία: Τέσσερα χρόνια φυλακή σε διακινητές για το θάνατο του Αϊλάν

Τουρκία: Τέσσερα χρόνια φυλακή σε διακινητές για το θάνατο του Αϊλάν Facebook Twitter
1

Δικαστήριο στην Τουρκία καταδίκασε σε 4 χρόνια και 2 μήνες στη φυλακή δύο Σύρους διακινητές οι οποίοι θεωρήθηκε ότι ευθύνονται για το θάνατο του Alan Kurdi και άλλων τεσσάρων ατόμων, που πνίγηκαν ανοιχτά των τουρκικών ακτών, ενώ επιχειρούσαν να περάσουν στο νησί της Κω. Η φωτογραφία του μικρού Αιλάν είχε συγκλονίσει τότε την παγκόσμια κοινή γνώμη.

 Το πρακτορείο Anadolu, μετέδωσε ότι το δικαστήριο καταδίκασε τους Muwafaka Alabash και Asem Alfrhad για εμπορία ανθρώπων, αλλά τους απάλλαξε για την πρόκληση θανάτου μέσω σκόπιμης αμέλειες.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ δίνει προθεσμία λίγων ημερών στον Ζελένσκι για να απαντήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ

Διεθνή / Ο Τραμπ δίνει προθεσμία λίγων ημερών στον Ζελένσκι για να απαντήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ

Η Ουκρανία ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει στις ΗΠΑ ένα αναθεωρημένο ειρηνευτικό σχέδιο, καθώς ο Ζελένσκι απορρίπτει κατηγορηματικά τις πιέσεις να παραχωρηθούν εδάφη στη Ρωσία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια