Τουρκία: Τέσσερα χρόνια φυλακή σε διακινητές για το θάνατο του Αϊλάν

Τουρκία: Τέσσερα χρόνια φυλακή σε διακινητές για το θάνατο του Αϊλάν Facebook Twitter
1

Δικαστήριο στην Τουρκία καταδίκασε σε 4 χρόνια και 2 μήνες στη φυλακή δύο Σύρους διακινητές οι οποίοι θεωρήθηκε ότι ευθύνονται για το θάνατο του Alan Kurdi και άλλων τεσσάρων ατόμων, που πνίγηκαν ανοιχτά των τουρκικών ακτών, ενώ επιχειρούσαν να περάσουν στο νησί της Κω. Η φωτογραφία του μικρού Αιλάν είχε συγκλονίσει τότε την παγκόσμια κοινή γνώμη.

 Το πρακτορείο Anadolu, μετέδωσε ότι το δικαστήριο καταδίκασε τους Muwafaka Alabash και Asem Alfrhad για εμπορία ανθρώπων, αλλά τους απάλλαξε για την πρόκληση θανάτου μέσω σκόπιμης αμέλειες.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM
Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΣΙΛΒΙΑ ΣΑΛΙΣ ΓΕΝΟΒΑ

Διεθνή / Ιταλία: Καθώς η επιρροή της Μελόνι εξασθενεί, η προοδευτική Σίλβια Σάλις κερδίζει έδαφος στη Γένοβα

Πάνω από 20.000 άνθρωποι γέμισαν την κεντρική Piazza Matteotti στη Γένοβα το περασμένο Σαββατοκύριακο για μια δωρεάν συναυλία της βραβευμένης techno DJ Σάρλοτ ντε Βίτ. Ανάμεσά τους, η δήμαρχος της πόλης, Σίλβια Σάλις.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια