Τουρκία: Τέσσερα χρόνια φυλακή σε διακινητές για το θάνατο του Αϊλάν

Τουρκία: Τέσσερα χρόνια φυλακή σε διακινητές για το θάνατο του Αϊλάν Facebook Twitter
1

Δικαστήριο στην Τουρκία καταδίκασε σε 4 χρόνια και 2 μήνες στη φυλακή δύο Σύρους διακινητές οι οποίοι θεωρήθηκε ότι ευθύνονται για το θάνατο του Alan Kurdi και άλλων τεσσάρων ατόμων, που πνίγηκαν ανοιχτά των τουρκικών ακτών, ενώ επιχειρούσαν να περάσουν στο νησί της Κω. Η φωτογραφία του μικρού Αιλάν είχε συγκλονίσει τότε την παγκόσμια κοινή γνώμη.

 Το πρακτορείο Anadolu, μετέδωσε ότι το δικαστήριο καταδίκασε τους Muwafaka Alabash και Asem Alfrhad για εμπορία ανθρώπων, αλλά τους απάλλαξε για την πρόκληση θανάτου μέσω σκόπιμης αμέλειες.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΕΤΟΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΛΩΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ έχασε την προθεσμία για τη δημοσιοποίηση χρηματιστηριακών συναλλαγών αξίας εκατομμυρίων δολαρίων

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι υποχρεωμένος να δημοσιοποιεί τις συναλλαγές που σχετίζονται με μετοχές, οι οποίες υπερβαίνουν τα 1.000 δολάρια, εντός 45 ημερών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια