Στο κενό από ύψος εννέα ορόφων βρέθηκε μια νεαρή TikToker στην Τουρκία, όταν ανέβηκε στη στέγη ενός κτιρίου ώστε να τραβήξει βίντεο για τον λογαριασμό της. 

 

Την Παρασκευή, η 23χρονη Kubra Dogan πήγε επίσκεψη στην 16χρονη ξαδέλφη της, Έλεν, στο διαμέρισμα της οικογένειας, στην Κωνσταντινούπολη, και οι δυο τους αποφάσισαν να γυρίσαν ένα βίντεο για το TikTok πάνω στην ταράτσα. 

 

Εκείνη την ώρα, ο ήλιος έδυε πάνω από την πόλη και τα δυο κορίτσια σκαρφάλωσαν στην ταράτσα για να τραβήξουν βίντεο το ηλιοβασίλεμα και να βγάλουν selfie φωτογραφίες. 

 

 

Η 23χρονη πάτησε πάνω σε ένα γκρι πλαστικό κάλυμμα στην οροφή με αποτέλεσμα αυτό να υποχωρήσει και εκείνη να πέσει στο κενό από ύψος περίπου 48 μέτρων, καταλήγοντας στον δρόμο. 

 

Τα δυο κορίτσια φέρεται να ανέβασαν αρκετά λεπτά υλικού και φωτογραφίες, πριν την μοιραία πτώση της Kubra. 

 

Τουρκία: Νεκρή 23χρονη Tik Toker- Έπεσε από ύψος 50 μέτρων ενώ τραβούσε βίντεο και selfie
Το τελευταίο πλάνο της 23χρονης πριν πέσει στο κενό.

 

Βίντεο από το τραγικό συμβάν, που τράβηξε η Helen, δείχνει την 23χρονη να ποζάρει στην κάμερα που κρατάει η ξαδέλφη της, ενώ στέκεται στη άκρη της ταράτσας. Αμέσως μετά η κάμερα γυρίζει στην 16χρονη και ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος- είναι η στιγμή της πτώσης. 

 

Δείτε το βίντεο [ΠΡΟΣΟΧΗ- Οι εικόνες μπορεί να ενοχλήσουν]: 

 

 

Έντρομη η 16χρονη, κατέβηκε τρέχοντας στο διαμέρισμα για να ειδοποιήσει τους γονείς της, που κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά ήταν αργά.

 

Ο θείος της 23χρονης δήλωσε ότι η οικογένειά της θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του κατασκευαστή, ο οποίος τοποθέτησε αυτό το πλαστικό πάνελ στην ταράτσα της πολυκατοικίας.

 

«Δεν θα ησυχάσουμε αν αυτός ο άνθρωπος δεν οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης», είπε ο Nebi Dogan, προσθέτοντας ότι είχαν προειδοποιήσει επανειλημμένα τα κορίτσια να μην κάνουν επικίνδυνα βίντεο στο TikTok αλλά δεν υπάκουαν.