Τουρκία: 12 τραυματίες και μεγάλες ζημιές από ανεμοστρόβιλο στο αεροδρόμιο της Αττάλειας

Τουρκία: 12 τραυματίες και μεγάλες ζημιές από ανεμοστρόβιλο στο αεροδρόμιο της Αττάλειας Facebook Twitter
0

Ένας δυνατός ανεμοστρόβιλος, ο δεύτερος μέσα σε τρεις μέρες, χτύπησε την επαρχία της Αττάλειας, στην Τουρκία. Από το πέρασμα του δεύτερου ανεμοστρόβιλο προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές και τραυματισμοί στο διεθνές αεροδρόμιο της περιοχής. 

Ύστερα από μία δύσκολη νύχτα, οι αρχές ανακοίνωσαν πως 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ ανατράπηκαν δύο λεωφορεία, ένα μίνι λεωφορείο, καθώς και δύο σετ από αεροπορικές σκάλες, εξαιτίας των πολύ δυνατών ανέμων. 

Επίσης ο κυβερνήτης της Αττάλλειας έκανε γνωστό πως δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Πρόσθεσε πως κανένας από τους τραυματίες δεν βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Περιβάλλοντος και Αστικοποίησης 229 κτίρια στην περιοχή έχουν υποστεί ζημιές. Επίσης αναφέρθηκαν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος. 

Τουρκία: 12 τραυματίες και μεγάλες ζημιές από ανεμοστρόβιλο στο αεροδρόμιο της Αττάλειας Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλιάδες επισκέπτες στο Στόουνχεντζ για το θερινό ηλιοστάσιο

Διεθνή / Θερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ: Χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν το θέαμα

Το εμβληματικό νεολιθικό μνημείο προσελκύει κάθε χρόνο στο θερινό ηλιοστάσιο πλήθη επισκεπτών που γοητεύονται από τη μοναδική του ατμόσφαιρα και τη συμβολική του αρχιτεκτονική
LIFO NEWSROOM