Τώρα, μπορείτε να στείλετε διαμάντια και φωτογραφίες σας στο Διάστημα

You Can Launch Valuable Diamonds & Family Photos On A Space Mission To The ISS Facebook Twitter
The Space Collective
0

Διαμάντια «παλαιωμένα» στο διάστημα, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. 

Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο αλλά η The Space Collective λάνσαρε τα «διαστημικά διαμάντια»—τα οποία θα τοποθετηθούν έξω από τον ISS για έξι μήνες, πριν επιστρέψουν στη Γη με ένα SpaceX Dragon διαστημόπλοιο.


«Κάντε δώρο στα αστέρια ένα γνήσιο Διαστημικό Διαμάντι που έχει προγραμματιστεί να εκτοξευτεί στο διάστημα μέχρι τον ISS τον Οκτώβριο του 2022!» λέει ο Ρίτσαρντ Γκάρνερ της Space Collective.

Οι ιδιοκτήτες των διαμαντιών θα μπορούν να καυχιούνται ότι τα κοσμήματά τους έχουν διανύσει πάνω από 75 εκατομμύρια μίλια και έχουν κάνει 6.000 φορές τον γύρο της Γης. Σύμφωνα με το Space.com, κάθε πολύτιμος λίθος θα χαραχθεί με λέιζερ για να διασφαλιστεί ότι είναι αυθεντικό.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα — από 2.500 δολάρια για μια πέτρα 0,3 καρατίων έως 45.000 δολάρια για 2 καράτια.

Αλλά δεν είναι μόνο τα διαμάντια, όποιος το επιθυμεί μπορεί κανείς να επιλέξει να στείλει πολύτιμες οικογενειακές φωτογραφίες. Μόνο 100 ψηφιακές εικόνες θα γίνουν δεκτές, και το ταξίδι της καθεμίας θα κοστίσει 499 δολάρια. Καθώς οι φωτογραφίες κατευθύνονται στο διάστημα, θα χρησιμοποιηθεί ειδικό χαρτί και μελάνι για να διασφαλιστεί η αντοχή τους στο νέο περιβάλλον.

You Can Launch Valuable Diamonds & Family Photos On A Space Mission To The ISS Facebook Twitter

«Δεδομένου ότι οι φωτογραφίες προορίζονται για το ακραίο περιβάλλον του διαστήματος, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε έναν συγκεκριμένο τύπο χαρτιού και μελανιού, καθώς τα περισσότερα χαρτιά/μελάνια δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν στο ταξίδι. Πρέπει λοιπόν να τα εκτυπώσουμε μόνοι μας για να εξασφαλίσουμε την επιβίωσή τους», εξήγησε ο Garner.

Όσοι ενδιαφέρονται έχουν χρόνο να το σκεφτούν καθώς οι προθεσμίες τόσο για τα διαμάντια όσο και για τις φωτογραφίες κλείνουν στα τέλη Μαρτίου 2022.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ