Τίτλοι τέλους και επίσημα για τον γάμο της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ

Τίτλοι τέλους και επίσημα για τον γάμο της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Ο γάμος της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ έληξε και επίσημα, καθώς δικαστής στο Λος Άντζελες οριστικοποίησε το διαζύγιό τους.

Η Καρντάσιαν συμμετείχε εξ αποστάσεως στο δικαστήριο, αλλά ο Ye, όπως πλέον ονομάζεται ο Κάνιε Γουέστ, εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, ο οποίος δεν έφερε αντίρρηση για τη λήξη του γάμου.

Ο Ye έχει παλέψει δημόσια για τον χωρισμό, μεταξύ άλλων με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που εκλιπαρούσαν την Καρντάσιαν.

Η σταρ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πέρυσι μετά από μήνες δημοσιεύσεων στον Τύπο σχετικά με διαμάχες μεταξύ της ίδιας και του Γουέστ, και καθώς εκείνος πάλευε με προβλήματα ψυχικής υγείας.

«Θέλω πολύ να χωρίσω», έγραψε η Καρντάσιαν σε δήλωση που κατατέθηκε στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα. «Πιστεύω ότι το δικαστήριο που τερμάτισε την οικογενειακή μας κατάσταση θα βοηθήσει τον Κάνιε να αποδεχθεί ότι η συζυγική μας σχέση έχει τελειώσει και να προχωρήσουμε σε έναν καλύτερο δρόμο που θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε μαζί τα παιδιά μας». «Έχω ζητήσει από τον Κάνιε να κρατήσει μυστικό το διαζύγιό μας, αλλά δεν το έκανε», είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

Το ζευγάρι, που ξεκίνησε να βγαίνει το 2012 και παντρεύτηκε σε μια πολυτελή τελετή στην Ιταλία δύο χρόνια αργότερα, έγινε γρήγορα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ζευγάρια στον κόσμο, έχοντας τέσσερα παιδιά. Όμως ο γάμος τους αντιμετώπισε προβλήματα με αναφορές περί περίεργων ξεσπάσματος από τον Ye, ο οποίος πάσχει από διπολική διαταραχή.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Διεθνή / Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπόλντουιν

Τον προηγούμενο μήνα, η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, υπεύθυνη για τα όπλα στα γυρίσματα της ταινίας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών για ανθρωποκτονία εξ αμελεία
NEWSROOM