Τίτλοι τέλους για το θρυλικό Nambucca στο Λονδίνο

Τίτλοι τέλους για το θρυλικό Nambucca στο Λονδίνο Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Το θρυλικό Nambucca στο Λονδίνο κλείνει τον Μάιο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Αυτός ο χώρος του Holloway Road, χωρητικότητας 300 ατόμων, φιλοξένησε προσωπικότητες, όπως οι Frank Turner, Florence & The Machine και The Libertines και υπήρξε πρωταθλητής για τις ανερχόμενες νέες σκηνές όλα αυτά τα χρόνια.

Σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι υπεύθυνοι του χώρου ανέφεραν πως «Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε ότι το Nambucca θα κλείσει τις πόρτες του στις 14 Μαΐου.

»Δοκιμάσαμε ό,τι μπορούσαμε για να συνεχίσει τη λειτουργία του αλλά η πραγματικότητα των τελευταίων ετών το έκανε αβάσταχτο, όπως και οι αυξανόμενοι λογαριασμοί που έρχονται από παντού.

»Προσωπικά, διαχειρίζομαι το Nambucca τα τελευταία 8 χρόνια, τα οποία ήταν τα πιο δύσκολα 8 χρόνια της καριέρας μου, αλλά χωρίς αμφιβολία τα πιο ευχάριστα...μπορώ να θυμηθώ, τις απίστευτες μπάντες και τις φανταστικές συναυλίες που φιλοξενήσαμε κατά καιρούς.

»Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για όλη τη σκληρή δουλειά που έκανε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς αυτούς καμία από αυτές τις αναμνήσεις δεν θα ήταν δυνατή. Έχουμε ακόμα λίγες εβδομάδες, οπότε ας προσπαθήσουμε να αποχωρήσουμε με κέφι! Ελπίζω να δω όσο το δυνατόν περισσότερους από εσάς προτού κλείσουμε οριστικά τις πόρτες τον επόμενο μήνα, παρακολουθήστε τα social media για επερχόμενες εκδηλώσεις» ανέφεραν οι υπέυθυνοι του χώρου.

«Η πιθανή απώλεια του εμβληματικού χώρου μουσικής Nambucca είναι ένα τρομερό πλήγμα για την απίστευτη ομάδα, τους μουσικούς που έχτισαν (και εξακολουθούν να χτίζουν) την καριέρα τους εκεί και για το Λονδίνο» ανέφερε σε δήλωσή του το Τrust, ένας ακόμα σημαντικός συναυλιακός χώρος.

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Milliyet: Το ΕΛΚ μπλοκάρει την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ εν όψει Ευρωεκλογών

Διεθνή / Milliyet: Το ΕΛΚ σχεδιάζει να τερματίσει το καθεστώς της Τουρκίας ως υποψήφιας για ένταξη στην ΕΕ πριν τις ευρωεκλογές

Άρθρο στην ακραίως λαϊκιστική και φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Milliyet, μιλά για προεκλογική διακήρυξη του ΕΛΚ λίγο πριν από τις Ευρωεκλογές
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ