Την βομβιστική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ καταδίκασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Την βομβιστική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ καταδίκασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Facebook Twitter
EPA
0

Τη βομβιστική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ αλλά και όλων επιθέσεων κατά ευρωπαϊκών Μέσων ενημέρωσης καταδίκασε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δια μέσου του εκπροσώπου της, Μαργαρίτη Σχοινά.

Η δήλωση του Μ. Σχοινά κατά τη σημερινή ενημέρωση του Τύπου στις Βρυξέλλες έχει ως εξής: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταδικάζει όλες τις επιθέσεις εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης και της ελευθερίας του Τύπου που είναι ακρογωνιαία λίθος των αξιών μας. Αυτές οι ελευθερίες είναι θεμελιώδεις στην ήπειρό μας, την ένωση και τις δημοκρατίες μας. Ελπίζω ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που πρέπει να δηλώσουμε το προφανές».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΡΟ ΡΩΣΙΑ ΚΡΗΤΗ

Explainer / «Πολύ δύσκολο το σήμα να έρθει από την Ουκρανία χωρίς δορυφόρους»: Πώς έγινε το χτύπημα στο πετρελαιοφόρο ανοιχτά της Κρήτης

«Αν ήμουν Αμερικανίδα, θα είχα ανησυχήσει» δηλώνει στη LiFO η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος του Κέντρου Ερευνών για το Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, Μαρία Γαβουνέλη
ΛΙΑ ΦΑΣΟΛΗ