Θετικός στον κορωνοϊό ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Θετικός στον κορωνοϊό ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
Θετικός στον κορωνοϊό ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι (EPA/Αρχείο)
0

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Forza Italia.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «Μετά από περαιτέρω προληπτικό έλεγχο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εντοπίστηκε θετικός στον SARS-COV-2.»

Ο ηγέτης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση συνεχίζει να εργάζεται από την κατοικία του στο Arcore, όπου θα περάσει την αναμενόμενη περίοδο απομόνωσης.

«Ο Πρόεδρος - επικοινωνεί με τη Forza Italia - συνεχίζει να εργάζεται από την κατοικία του στο Arcore, όπου θα περάσει την αναμενόμενη περίοδο απομόνωσης. Σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη Forza Italia και τους κεντροδεξιούς υποψηφίους στις περιφερειακές και διοικητικές εκλογές, με καθημερινές συνεντεύξεις σε εφημερίδες, στην τηλεόραση και στα κοινωνικά μέσα».

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ήδη στις 25 Αυγούστου, την ημέρα που εισήχθη για νοσηλεία ο Ιταλός επιχειρηματίας Flavio Briatore, υποβλήθηκε σε διπλό τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο, ωστόσο, ήταν αρνητικό. Εκείνη την ημέρα επέστρεψε στο Arcore όπως είχε προγραμματίσει και συνέχισε τις εργασίες για την προεκλογική εκστρατεία ενόψει των περιφερειακών εκλογών.

Την προηγούμενη περίοδο, είχε περάσει αρκετές μέρες στη Σαρδηνία και στη βίλα του είχε συναντήσει τον Flavio Briatore στις 12 Αυγούστου, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο San Raffaele με κορωνοϊό.

Με πληροφορίες του ilmessaggero.it

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Διεθνή / Λίβανος: Τρεις δημοσιογράφοι νεκροί από ισραηλινό πλήγμα – Αντιδράσεις για «παραβίαση του διεθνούς δικαίου»

Ο ισραηλινός στρατός ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, υποστηρίζοντας ότι στόχος ήταν ένας από τους δημοσιογράφους, τον οποίο χαρακτήρισε μέλος μονάδας πληροφοριών της Χεζμπολάχ.
THE LIFO TEAM
ΠΑΡΙΣΙ ΓΑΛΛΙΑ BANK OF AMERICA

Διεθνή /  Αποτράπηκε βομβιστική επίθεση σε Αμερικανική τράπεζα στο Παρίσι — Έρευνα από την Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία

Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να ετοιμαζόταν να πυροδοτήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας
THE LIFO TEAM
CLAVICULAR ΗΠΑ STREAMER INFLUENCER

Διεθνή / Συνελήφθη ο αμφιλεγόμενος streamer «Clavicular» για καβγά που φέρεται να οργάνωσε

Οι αρχές κατηγορούν τον streamer ότι υποκίνησε συμπλοκή μεταξύ δύο γυναικών και δημοσίευσε το βίντεο, ενώ εξετάζεται ξεχωριστά η συμμετοχή του σε περιστατικό πυροβολισμού αλιγάτορα
THE LIFO TEAM