Θετικός στον κορωνοϊό ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Θετικός στον κορωνοϊό ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
Θετικός στον κορωνοϊό ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι (EPA/Αρχείο)
0

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Forza Italia.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «Μετά από περαιτέρω προληπτικό έλεγχο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εντοπίστηκε θετικός στον SARS-COV-2.»

Ο ηγέτης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση συνεχίζει να εργάζεται από την κατοικία του στο Arcore, όπου θα περάσει την αναμενόμενη περίοδο απομόνωσης.

«Ο Πρόεδρος - επικοινωνεί με τη Forza Italia - συνεχίζει να εργάζεται από την κατοικία του στο Arcore, όπου θα περάσει την αναμενόμενη περίοδο απομόνωσης. Σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη Forza Italia και τους κεντροδεξιούς υποψηφίους στις περιφερειακές και διοικητικές εκλογές, με καθημερινές συνεντεύξεις σε εφημερίδες, στην τηλεόραση και στα κοινωνικά μέσα».

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ήδη στις 25 Αυγούστου, την ημέρα που εισήχθη για νοσηλεία ο Ιταλός επιχειρηματίας Flavio Briatore, υποβλήθηκε σε διπλό τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο, ωστόσο, ήταν αρνητικό. Εκείνη την ημέρα επέστρεψε στο Arcore όπως είχε προγραμματίσει και συνέχισε τις εργασίες για την προεκλογική εκστρατεία ενόψει των περιφερειακών εκλογών.

Την προηγούμενη περίοδο, είχε περάσει αρκετές μέρες στη Σαρδηνία και στη βίλα του είχε συναντήσει τον Flavio Briatore στις 12 Αυγούστου, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο San Raffaele με κορωνοϊό.

Με πληροφορίες του ilmessaggero.it

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Λίβανος: Πότε οι συνομιλίες με Ισραήλ, το μήνυμα της Χεζμπολάχ - Έκκληση να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί

Αφού τέθηκε σε εφαρμογή κατάπαυση πυρός ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν, το Ισραήλ υποστήριξε- αντίθετα με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν που ήταν ο μεσολαβητής «κλειδί»- ότι ο Λίβανος δεν συμπεριλαμβανόταν στη συμφωνία
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ FAST FOOD ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Διεθνή / Γαλλία: Το fast food εκτοξεύεται στη «γενέτειρα» της haute cuisine, προκαλώντας ανησυχία στον κλάδο

Πλέον περισσότερο από το μισό της αγοράς προέρχεται από fast food και fast casual επιχειρήσεις, σε μία τάση που στηρίζεται κυρίως στους νεότερους καταναλωτές και στα social media
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ

Διεθνή / Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μαγυάρ, ο πολιτικός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών

Από το εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, ο 45χρονος πολιτικός επιχειρεί να ανατρέψει την κυριαρχία του Όρμπαν έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία
THE LIFO TEAM