«Θεέ μου, τι βλέπουν όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη»- Ο Τομ Φορντ για τις πλαστικές των διασήμων

Τομ Φορντ: Πολλοί διάσημοι δεν μοιάζουν πλέον με τον εαυτό τους μετά τις πλαστικές επεμβάσεις Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Τις αντιρρήσεις του για πλαστικές επεμβάσεις πολλών διασήμων, εξέφρασε ο σχεδιαστής, Τομ Φορντ. 

«Αισθάνομαι ότι μερικές φορές οι πλαστικές επεμβάσεις είναι υπερβολικές» επισήμανε ο Τομ Φορντ, στο «Table for Two with Bruce Bozzi» του iHeartPodcast.
 
«Οι άνθρωποι κάνουν ενέσεις με πολλά πράγματα στο πρόσωπό τους. Κοιτάς πολλές διασημότητες τώρα και σκέφτεσαι απλώς "Θεέ μου, τι βλέπουν όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη;"» είπε ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας. «Δεν μοιάζουν πια ούτε με τον εαυτό τους» συμπλήρωσε.

Τομ Φορντ: Με τις πλαστικές επεμβάσεις χάνουν την επαφή με το ποιοι ήταν 

Ο Τομ Φορντ συνέχισε να καταδικάζει στο podcast τις πλαστικές επεμβάσεις των διασημοτήτων λέγοντας πως «είναι πραγματικά δυσμορφία. Νομίζω ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους χάνουν την επαφή με το ποιοι ήταν. Βλέπουν μια γραμμή και νομίζουν ότι πρέπει να τη γεμίσουν. Βλέπουν μια ρυτίδα και πρέπει να τη γεμίσουν. Βλέπουν το στόμα κάποιου άλλου και πιστεύουν ότι πρέπει να το έχουν». 

Ο σχεδιαστής μόδας διατύπωσε τα συγκεκριμένα σχόλια αφού προηγουμένως εξέφρασε τις ανησυχίες του για την κατεύθυνση που πήρε το Met Gala.

«Έχει μετατραπεί σε πάρτι μεταμφιεσμένων» είπε ο Φορντ. «Ήταν απλώς πολύ κομψοί άνθρωποι που φορούσαν πολύ όμορφα ρούχα που πήγαιναν σε μια έκθεση για τον 18ο αιώνα» διευκρίνισε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Υπό την πίεση διαδηλώσεων και ΕΕ, ο Ζελένσκι αποκαθιστά τη ανεξαρτησία των αρχών κατά της διαφθοράς

Διεθνή / Ουκρανία: Υπό την πίεση διαδηλώσεων και ΕΕ, ο Ζελένσκι αποκαθιστά τη ανεξαρτησία των αρχών κατά της διαφθοράς

Το ουκρανικό κοινοβούλιο ανέτρεψε αμφιλεγόμενο νόμο που υπονόμευε τις ανεξάρτητες αρχές κατά της διαφθοράς, μετά από μαζικές διαδηλώσεις και ευρωπαϊκές πιέσεις
LIFO NEWSROOM
Έκθεση-σοκ για την Αιθιοπία: Μαζικοί βιασμοί παιδιών, εξαναγκαστικές εγκυμοσύνες για να «εξαλειφθεί το Τιγκράι»

Διεθνή / Αιθιοπία: Μαζικοί βιασμοί παιδιών και εξαναγκαστικές εγκυμοσύνες για να «εξαλειφθεί το Τιγκράι»

Νέα έρευνα καταγράφει συστηματική χρήση σεξουαλικής βίας ως όπλο πολέμου στο Τιγκράι: βιασμοί χιλιάδων γυναικών και παιδιών, εγκυμοσύνες υπό πίεση και μυριάδες τραυματισμοί
LIFO NEWSROOM
Βραζιλία: Η απειλή Τραμπ για δασμούς 50% σε πορτοκάλια, καφέ και βοδινό φέρνει αναταραχή στους αγρότες

Διεθνή / Βραζιλία: Η απειλή Τραμπ για δασμούς 50% σε πορτοκάλια, καφέ και βοδινό φέρνει αναταραχή στους αγρότες

Η προειδοποίηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για επιβολή δασμού 50% στα βασικά βραζιλιάνικα αγροτικά προϊόντα προκαλεί ανησυχία για την επίδραση στις εξαγωγές πορτοκαλιού, καφέ και βοδινού κρέατος, με φόβους για αύξηση τιμών στους Αμερικανούς καταναλωτές
LIFO NEWSROOM