Τέσσερις συλλήψεις για το μακελειό στη Νίκαια

Τέσσερις συλλήψεις για το μακελειό στη Νίκαια Facebook Twitter
0

Τέσσερις άνδρες από το περιβάλλον του Τυνήσιου δράστη της επίθεσης στη Νίκαια έχουν συλληφθεί, έγινε σήμερα γνωστό από γαλλική δικαστική πηγή.


Η πρώην σύζυγός του, η οποία συνελήφθη χθες, Παρασκευή, εξακολουθούσε σήμερα το πρωί να βρίσκεται υπό κράτηση. Από τους τέσσερις συλληφθέντες, η ταυτότητα των οποίων δεν διευκρινίσθηκε από τη δικαστική πηγή, ο ένας συνελήφθη χθες και οι τρεις άλλοι σήμερα το πρωί.


Οι γαλλικές αρχές εξακολουθούν να ερευνούν αν ο 31χρονος Τυνήσιος έδρασε μόνος του ή είχε συνεργούς και αν τα κίνητρά του συνδέονται με το ριζοσπαστικό ισλάμ.


Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, οι συλλήψεις έγιναν σε δύο διαφορετικές περιοχές της Νίκαιας. Δημοσιογράφος του Reuters είδε περίπου 40 μέλη των επίλεκτων μονάδων της αστυνομίας να εισβάλουν σ' ένα μικρό διαμέρισμα στην οδό Μιολί, βόρεια του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμοί, όπου συνελήφθη ένα άτομο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Η Ρωσία συνεχίζει να δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στα σύνορα με την ουκρανική περιφέρεια Σούμι, την ώρα που ουκρανικές αρχές ανησυχούν για νέα εισβολή - Γκρίζα ζώνη τέσσερα χωριά
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ-ΜΜΕ

Διεθνή / Τραμπ εναντίον ΜΜΕ: Διακοπή χρηματοδότησης των NPR και PBS, δίκτυα με βαθιές ρίζες στο δημόσιο τομέα

Το σχετικό διάταγμα Τραμπ χαρακτηρίζει τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ως «κομματικά και προκατειλημμένα» επειδή δεν ευθυγραμμίζονται με τον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM