Ταϊλάνδη: Έκρηξη βόμβας σε νοσοκομείο, 24 τραυματίες

Ταϊλάνδη: Έκρηξη βόμβας σε νοσοκομείο, 24 τραυματίες Facebook Twitter
0

Έκρηξη βόμβας μικρής ισχύος σημειώθηκε σε στρατιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, με αποτέλεσμα 24 άνθρωποι να τραυματιστούν σήμερα, τρίτη επέτειο του στρατιωτικού πραξικοπήματος του 2014.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στο νοσοκομείο Φραμονγκλουτκλάο, στο οποίο νοσηλεύονται κυρίως απόστρατοι αξιωματικοί του στρατού.

 

"Ήταν βόμβα. Βρήκαμε τα κομμάτια που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της", δήλωσε ο Καμτόρν Οτσαροέν, διοικητής της μονάδας πυροτεχνουργών της αστυνομίας. "Επί του παρόντος, οι αρχές ελέγχουν το υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας".

 

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σανσέρν Καουκαμνέρντ δήλωσε ότι 24 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΝΝΑΒΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους περιορισμούς για τη μαριχουάνα χωρίς να τη νομιμοποιεί

Μέχρι σήμερα, η μαριχουάνα βρισκόταν στην κατηγορία I, μαζί με ουσίες όπως η ηρωίνη και το LSD, που θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνες και χωρίς αποδεδειγμένη ιατρική χρήση
THE LIFO TEAM