«Τα Χριστούγεννα δεν θα ακυρωθούν»: Μαθητευόμενοι Άγιοι Βασίληδες επιστρέφουν στα θρανία ενόψει γιορτών

Ο Άγιος Βασίλης χαιρετά Facebook Twitter
Facebook @santahqapp
0

«Τα Χριστούγεννα δεν ακυρώνονται», φώναξαν οι εκπαιδευόμενοι Άγιοι Βασίληδες, καθώς συμμετείχαν διά ζώσης σε ένα εορταστικό μάθημα για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας.

Το ετήσιο Σχολείο του Άγιου Βασίλη, που διοργανώνεται από το Υπουργείο Διασκέδασης στο Λονδίνο, αναγκάστηκε να κάνει διαδικτυακά μαθήματα πέρυσι λόγω του lockdown στο Ηνωμένο Βασιλείο. Ωστόσο, φέτος, αφού υποβλήθηκαν σε τεστ και βγήκε αρνητικό, οι μαθητές του Άγιου Βασίλη μπόρεσαν να επιστρέψουν στο σχολείο ξανά.

Οι Άγιοι Βασίληδες έκαναν μαθήματα τελειοποίησης του «Χο χο χο!» τους, έμαθαν το «Καλά Χριστούγεννα» σε πολλές γλώσσες και έμαθαν πώς να χρησιμοποιούν το Santa Cam για βιντεοκλήσεις από τον Βόρειο Πόλο.

Ο Doug Devaney, γνωστός και ως Santa Doug, είπε ότι τα δύο τελευταία χρόνια ήταν «τραυματικά» αλλά πρόσθεσε ότι οι εορταστικές παραδόσεις «δεν θα ακυρωθούν ποτέ». «Η περασμένη χρονιά ήταν συναρπαστική και πραγματικά μια ικανοποιητική εμπειρία να είσαι Άγιος Βασίλης στο διαδίκτυο, αλλά δεν μπορείς να νικήσεις την πραγματική ζωή», είπε στο πρακτορείο ειδήσεων PA. «Τα Χριστούγεννα δεν ακυρώθηκαν πέρυσι και δεν ακυρώθηκαν φέτος, αλλά είναι διαφορετικά».

Ο Matt Grist, διευθυντής του Santa HQ, εκπαιδεύει τους Άγιους Βασίληδες τα τελευταία εννέα χρόνια και είπε ότι η παράδοση είναι τόσο σημαντική όσο ποτέ. Όπως είπε, τα παιδιά «καταλαβαίνουν απολύτως» τη διαταραχή που έχει προκαλέσει η πανδημία, αλλά ο Άγιος Βασίλης μπορεί «να βοηθήσει να παίξει ρόλο σε αυτό».

«Το μόνο που χρειάζεται να ξέρουν είναι ότι ο μικρός τους κόσμος είναι ασφαλής, αλλά τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά από το συνηθισμένο τους», είπε στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ