«Τα Χριστούγεννα δεν θα ακυρωθούν»: Μαθητευόμενοι Άγιοι Βασίληδες επιστρέφουν στα θρανία ενόψει γιορτών

Ο Άγιος Βασίλης χαιρετά Facebook Twitter
Facebook @santahqapp
0

«Τα Χριστούγεννα δεν ακυρώνονται», φώναξαν οι εκπαιδευόμενοι Άγιοι Βασίληδες, καθώς συμμετείχαν διά ζώσης σε ένα εορταστικό μάθημα για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας.

Το ετήσιο Σχολείο του Άγιου Βασίλη, που διοργανώνεται από το Υπουργείο Διασκέδασης στο Λονδίνο, αναγκάστηκε να κάνει διαδικτυακά μαθήματα πέρυσι λόγω του lockdown στο Ηνωμένο Βασιλείο. Ωστόσο, φέτος, αφού υποβλήθηκαν σε τεστ και βγήκε αρνητικό, οι μαθητές του Άγιου Βασίλη μπόρεσαν να επιστρέψουν στο σχολείο ξανά.

Οι Άγιοι Βασίληδες έκαναν μαθήματα τελειοποίησης του «Χο χο χο!» τους, έμαθαν το «Καλά Χριστούγεννα» σε πολλές γλώσσες και έμαθαν πώς να χρησιμοποιούν το Santa Cam για βιντεοκλήσεις από τον Βόρειο Πόλο.

Ο Doug Devaney, γνωστός και ως Santa Doug, είπε ότι τα δύο τελευταία χρόνια ήταν «τραυματικά» αλλά πρόσθεσε ότι οι εορταστικές παραδόσεις «δεν θα ακυρωθούν ποτέ». «Η περασμένη χρονιά ήταν συναρπαστική και πραγματικά μια ικανοποιητική εμπειρία να είσαι Άγιος Βασίλης στο διαδίκτυο, αλλά δεν μπορείς να νικήσεις την πραγματική ζωή», είπε στο πρακτορείο ειδήσεων PA. «Τα Χριστούγεννα δεν ακυρώθηκαν πέρυσι και δεν ακυρώθηκαν φέτος, αλλά είναι διαφορετικά».

Ο Matt Grist, διευθυντής του Santa HQ, εκπαιδεύει τους Άγιους Βασίληδες τα τελευταία εννέα χρόνια και είπε ότι η παράδοση είναι τόσο σημαντική όσο ποτέ. Όπως είπε, τα παιδιά «καταλαβαίνουν απολύτως» τη διαταραχή που έχει προκαλέσει η πανδημία, αλλά ο Άγιος Βασίλης μπορεί «να βοηθήσει να παίξει ρόλο σε αυτό».

«Το μόνο που χρειάζεται να ξέρουν είναι ότι ο μικρός τους κόσμος είναι ασφαλής, αλλά τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά από το συνηθισμένο τους», είπε στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Τι αλλάζει στην πολιτική της Τεχεράνης για τα πυρηνικά ο θάνατος του Εμπραχίμ Ραϊσί

Διεθνή / Ιράν: Τι αλλάζει στην πολιτική της Τεχεράνης για τα πυρηνικά ο θάνατος του Εμπραχίμ Ραϊσί

Ποιος είναι ο νέος Ιρανός ΥΠΕΞ - Πώς επηρεάζονται οι συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά της Τεχεράνης - «Τεχνική βλάβη στο ελικόπτερο» λένε τα ΜΜΕ του Ιράν
ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Τι είναι, ποια η δικαιοδοσία - Ο Πούτιν ανάμεσα στα εκκρεμή εντάλματα σύλληψης

Διεθνή / Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Τι είναι, ποια η δικαιοδοσία του - Ο Πούτιν ανάμεσα στα εκκρεμή εντάλματα σύλληψης

Αν και το αίτημα για τα εντάλματα σύλληψης των Μπενιαμίν Νετανιάχου και Γιοάβ Γκάλαντ πρέπει να εγκριθεί από τους δικαστές του ΔΠΔ, η ανακοίνωση του Καρίμ Καν αποτελεί πλήγμα για την κυβέρνηση του Ισραήλ και πιθανότατα θα τροφοδοτήσει τη διεθνή κριτική για την πολεμική στρατηγική του στη Γάζα.
NEWSROOM
Τι σημαίνει το ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τον Νετανιάχου

Διεθνή / Τι σημαίνει για Νετανιάχου και Χαμάς το ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Οι κατηγορίες εναντίον του Νετανιάχου και του Γκάλαντ περιλαμβάνουν «την πρόκληση εξόντωσης, πρόκληση πείνας ως μέθοδος πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης των προμηθειών ανθρωπιστικής βοήθειας, σκόπιμης στόχευσης αμάχων σε σύγκρουση»
NEWSROOM
Πενθήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραϊσί

Διεθνή / Eθνικό πένθος σε Ιράν και Πακιστάν για τον θάνατο Ραϊσί

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ κήρυξε πενθήμερο εθνικό πένθος μετά τον θάνατο του προέδρου - Η εθνική σημαία του Πακιστάν κυματίζει μεσίστια στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Ισλαμαμπάντ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ