Τα αμερικανικά fast food σήμερα δεν σερβίρουν

Τα αμερικανικά fast food σήμερα δεν σερβίρουν Facebook Twitter
2

Οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια γρήγορου φαγητού σε επτά πόλεις των ΗΠΑ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία για να διαμαρτυρηθούν για τους χαμηλούς μισθούς, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CBS.

 Οι εργαζόμενοι στα fast food, πολλοί εκ των οποίων αμείβονται με το ελάχιστο ωρομίσθιο των 7,25 δολαρίων την ώρα, απαιτούν αύξηση του μισθού ως τα 15 δολάρια την ώρα .

Η απεργία έχει προγραμματιστεί στα franchises των McDonald 's, Burger King, Domino, KFC και Wendy σε Σικάγο, Ντιτρόιτ, Flint, Michigan, Kansas, Missouri, Milwaukee,  Νέα Υόρκη και St Louis.

 Αναλυτές επισημαίνουν πως παρότι υπάρχουν στοιχεία ότι η αμερικανική οικονομία αναπτύσσεται πλέον και σε επίπεδο κατανάλωσης, την ίδια ώρα μια μεγάλη κατηγορία εργαζομένων βρίσκεται στα πρόθυρα της φτώχειας με πολύ χαμηλούς μισθούς και χωρίς οφέλη από αυτή την ανάκαμψη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Ρίσκο και ευκαιρία: Οι δύο εκεχειρίες που μπορεί να ενισχύσουν τις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν

Οι διπλωματικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει και φαίνεται να αποκτούν δυναμική, όμως τα βαθιά γεωπολιτικά ζητήματα που χωρίζουν τις εμπλεκόμενες πλευρές καθιστούν το αποτέλεσμα αβέβαιο
THE LIFO TEAM
FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Σα δε ντρέπονται..να κάνουν απεργία. Και τι θα απογίνουν οι τουρίσται τώρα?? Ε??? Δε φτάνει που παίρνουν 7.25 δολάρια την ώρα, διαμαρτύρονται κιόλας... Εδώ εμείς παίρνουμε λιγότερα...και καθόμαστε στον καναπε μας μια χαρά.(σαρκαστικό σχόλιο δια αποφυγή παρεξηγήσεων από κομπλεξικούς)