Τα αμερικανικά fast food σήμερα δεν σερβίρουν

Τα αμερικανικά fast food σήμερα δεν σερβίρουν Facebook Twitter
2

Οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια γρήγορου φαγητού σε επτά πόλεις των ΗΠΑ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία για να διαμαρτυρηθούν για τους χαμηλούς μισθούς, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CBS.

 Οι εργαζόμενοι στα fast food, πολλοί εκ των οποίων αμείβονται με το ελάχιστο ωρομίσθιο των 7,25 δολαρίων την ώρα, απαιτούν αύξηση του μισθού ως τα 15 δολάρια την ώρα .

Η απεργία έχει προγραμματιστεί στα franchises των McDonald 's, Burger King, Domino, KFC και Wendy σε Σικάγο, Ντιτρόιτ, Flint, Michigan, Kansas, Missouri, Milwaukee,  Νέα Υόρκη και St Louis.

 Αναλυτές επισημαίνουν πως παρότι υπάρχουν στοιχεία ότι η αμερικανική οικονομία αναπτύσσεται πλέον και σε επίπεδο κατανάλωσης, την ίδια ώρα μια μεγάλη κατηγορία εργαζομένων βρίσκεται στα πρόθυρα της φτώχειας με πολύ χαμηλούς μισθούς και χωρίς οφέλη από αυτή την ανάκαμψη.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΥΡΩΠΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγορείται ότι υιοθετεί πρακτικές τύπου ICE στη μεταναστευτική πολιτική της

Ευρωπαϊκοί θεσμοί κατέληξαν σε συμφωνία για νέο πλαίσιο επιστροφών μεταναστών χωρίς νόμιμα έγγραφα, το οποίο προβλέπει ευκολότερες απελάσεις, δημιουργία κέντρων κράτησης εκτός ΕΕ και ισόβια απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ
THE LIFO TEAM
Ο Έλον Μασκ συνδέει την πολιτική του στροφή με την τρανς κόρη του

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ συνδέει την πολιτική του στροφή με την τρανς κόρη του

Η Βίβιαν Γουίλσον, η αποξενωμένη τρανς κόρη του Έλον Μασκ, είχε αρνηθεί ότι η ταυτότητά της ευθύνεται για τη δεξιά στροφή του. Ο ίδιος όμως απάντησε θετικά σε ανάρτηση που υποστήριζε ακριβώς αυτό.
THE LIFO TEAM
BLAKE LIVELY JUSTIN BALDONI

Διεθνή / Blake Lively και Justin Baldoni επιστρέφουν στα δικαστήρια

Η νομική ομάδα της ηθοποιού έχει ασκήσει αγωγή εναντίον του συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «It Ends with Us» για την καταβολή δικαστικών εξόδων και αποζημίωσης, αναζωπυρώνοντας μια δικαστική διαμάχη που διαρκεί χρόνια
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Ουκρανία: Τουλάχιστον 10 νεκροί εν μέσω μαζικών επιθέσεων της Ρωσίας

Η Μόσχα είχε προειδοποιήσει την περασμένη εβδομάδα ότι θα εξαπέλυε «συστηματικά πλήγματα», ως απάντηση σε επίθεση με ουκρανικά drones σε κοιτώνα στη ρωσοκρατούμενη περιοχή του Λουχάνσκ, όπου σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Σα δε ντρέπονται..να κάνουν απεργία. Και τι θα απογίνουν οι τουρίσται τώρα?? Ε??? Δε φτάνει που παίρνουν 7.25 δολάρια την ώρα, διαμαρτύρονται κιόλας... Εδώ εμείς παίρνουμε λιγότερα...και καθόμαστε στον καναπε μας μια χαρά.(σαρκαστικό σχόλιο δια αποφυγή παρεξηγήσεων από κομπλεξικούς)