Συντριβή δύο μαχητικών στις ΗΠΑ-Ένας πιλότος νεκρός

Συντριβή δύο μαχητικών στις ΗΠΑ-Ένας πιλότος νεκρός Facebook Twitter
0

Δύο μαχητικά αεροσκάφη από μοίρες επιδείξεων της αμερικανικής αεροπορίας συνετρίβησαν χθες σε δύο διαφορετικά περιστατικά, ενώ στη μία περίπτωση το μαχητικό που κατέπεσε είχε μόλις πραγματοποιήσει χαμηλή διέλευση στην τελετή αποφοίτησης της Αεροπορικής Ακαδημίας των ΗΠΑ στο Κολοράντο, όπου μίλησε ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Στο Τενεσί, ο πιλότος ενός μαχητικού F/A-18 που ανήκε στο ακροβατικό σμήνος “Blue Angels” σκοτώθηκε όταν το μαχητικό του κατέπεσε σε απόσταση 39 χλμ νοτιοανατολικά του Νάσβιλ, σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου, του αμερικανικού ναυτικού.

Η συντριβή του αεροσκάφους έγινε σε απόσταση 3 χλμ από το διάδρομο αεροδρομίου, όπου το ακροβατικό σμήνος κάνει ασκήσεις πτήσεων σε σχηματισμούς ακριβείας, στο πλαίσιο πρακτικής εκπαίδευσης για επίδειξη που θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο.

Στο Κολοράντο, πιλότος του ακροβατικού σμήνους “Thunderbirds” της αμερικανικής αεροπορίας, εκτινάχθηκε επιτυχώς, πριν το μαχητικό F-16 με το οποίο πετούσε συντριβεί στο έδαφος σε απόσταση 8 χλμ, από την αεροπορική βάση Peterson.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διεθνή / «Νιώθεις σαν σε παραμύθι»: 10 από τα πιο εντυπωσιακά δεντρόσπιτα στον κόσμο

Χτισμένα ανάμεσα στα κλαδιά ενός δέντρου, τα δεντρόσπιτα συνδυάζουν την αρχιτεκτονική με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν χώρο που μοιάζει να αιωρείται ανάμεσα στη γη και τον ουρανό
THE LIFO TEAM
Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Διεθνή / Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Nομικοί εκπρόσωποι της Μινεσότα χαρακτήρισαν την κατάσταση «χωρίς προηγούμενo», περιγράφοντας τους πράκτορες σαν «στρατό» που συμμετέχει σε «εκτεταμένες παράνομες βίαιες ενέργειες»
THE LIFO TEAM