Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι ενώ προσπαθούσε να μπει στο Μπάκινγχαμ

Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι ενώ προσπαθούσε να μπει στο Μπάκινγχαμ Facebook Twitter
0

Ένας 44χρονος άνδρας συνελήφθη σήμερα την ώρα που προσπαθούσε να μπει στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ, την κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι. Εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας είπε ότι η Βασίλισσα δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στο κτίριο. 

Το περιστατικό σημειώνεται μόλις μετά από ένα μήνα μιας σοβαρότατης παραβίασης, όταν δύο άνδρες συνελήφθησαν στα ανάκτορα, με τον ένα να έχει καταφέρει να μπει στο παλάτι. Η πιο επικίνδυνη περίπτωση είχε σημειωθεί το 1982 όταν ένας παρείσακτος κατάφερε να μπει σε δωμάτιο που κοιμόταν η Βασίλισσα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM