Στο Τέξας η Μέγκαν Μαρκλ, άφησε λουλούδια σε μνημείο για τα θύματα του μακελειού

μαρκλ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Στο Τέξας ταξίδεψε η Μέγκαν Μαρκλ, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων του μακελειού στο δημοτικό σχολείο της πόλης Ουβάλντε. 

Η δούκισσα του Τέξας επισκέφθηκε αυτοσχέδιο μνημείο που έχει στηθεί έξω από το δικαστήριο της πόλης. Εκεί άφησε ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα, δεμένα με μοβ κορδέλα. Στη συνέχεια, κοίταξε για λίγο τους λευκούς σταυρούς που έχουν τοποθετηθεί στο σημείο, με τα ονόματα των 19 παιδιών και των δύο δασκάλων που ήταν τα θύματα του μακελειού. 

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν ντυμένη με casual ρούχα και φορούσε καπέλο, αλλά όπως αναμενόταν δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φωτογράφους που βρίσκονταν στο σημείο. Η δούκισσα του Σάσεξ ζει στην Καλιφόρνια, με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι και τα δύο τους παιδιά. 

Η 40χρονη ταξίδεψε στο Τέξας ως μητέρα που ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της και την υποστήριξή της προσωπικά, σε μια κοινότητα που βιώνει αφάνταστη θλίψη, δήλωσε εκπρόσωπός της. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM
ΙΑΝ ΜΑΚΚΕΛΕΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διεθνή / Ο Ίαν ΜακΚέλεν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της ποινικοποίησης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Ο ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με τους διαδηλωτές στο κέντρο του Λονδίνου, ενάντια στους νόμους που ισχύουν σε 29 χώρες της Κοινοπολιτείας, όπου οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις παραμένουν παράνομες
THE LIFO TEAM