Στο Τέξας η Μέγκαν Μαρκλ, άφησε λουλούδια σε μνημείο για τα θύματα του μακελειού

μαρκλ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Στο Τέξας ταξίδεψε η Μέγκαν Μαρκλ, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων του μακελειού στο δημοτικό σχολείο της πόλης Ουβάλντε. 

Η δούκισσα του Τέξας επισκέφθηκε αυτοσχέδιο μνημείο που έχει στηθεί έξω από το δικαστήριο της πόλης. Εκεί άφησε ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα, δεμένα με μοβ κορδέλα. Στη συνέχεια, κοίταξε για λίγο τους λευκούς σταυρούς που έχουν τοποθετηθεί στο σημείο, με τα ονόματα των 19 παιδιών και των δύο δασκάλων που ήταν τα θύματα του μακελειού. 

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν ντυμένη με casual ρούχα και φορούσε καπέλο, αλλά όπως αναμενόταν δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φωτογράφους που βρίσκονταν στο σημείο. Η δούκισσα του Σάσεξ ζει στην Καλιφόρνια, με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι και τα δύο τους παιδιά. 

Η 40χρονη ταξίδεψε στο Τέξας ως μητέρα που ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της και την υποστήριξή της προσωπικά, σε μια κοινότητα που βιώνει αφάνταστη θλίψη, δήλωσε εκπρόσωπός της. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Διεθνή / Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Το λαθρεμπόριο καυσίμων στο Μεξικό εξελίσσεται σε διεθνές φαινόμενο. Πλοία, πλαστά έγγραφα, και κυβερνητική διαφθορά στηρίζουν ένα δίκτυο που χρηματοδοτεί τα καρτέλ και απειλεί τη σταθερότητα της χώρας.
LIFO NEWSROOM
Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Εκατομμύρια Αμερικανοί αναμένονται σήμερα στους δρόμους, διαδηλώνοντας ενάντια στις αυταρχικές πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ και την πανηγυρική στρατιωτική παρέλαση για τα 250 χρόνια του αμερικανικού στρατού — που συμπίπτει με τα 79α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM