Στο νοσοκομείο ο Ράτκο Μλάντιτς

Στο νοσοκομείο ο Ράτκο Μλάντιτς Facebook Twitter
1

Η δίκη του πρώην στρατιωτικού ηγέτη των Σερβοβοσνίων Ράτκο Μλάντιτς διεκόπη, καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν νιώθει καλά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, σύμφωνα με εκπρόσωπο του δικαστηρίου.

«Παραπονέθηκε ότι δεν αισθάνεται καλά στη διάρκεια της ακρόασης, οπότε η διαδικασία διακόπηκε», δήλωσε στο Reuters η εκπρόσωπος του δικαστηρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία Νέρμα Γιέλασιτς.

«Τον εξέτασε η νοσοκόμα του δικαστηρίου και ελήφθη η απόφαση να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η ακροαματική διαδικασία διακόπηκε για σήμερα. Ο δικαστής είπε ότι θα συνεχιστεί αύριο αν επιστρέψει στην αίθουσα του δικαστηρίου, αλλιώς θα υπάρξει ενημέρωση», πρόσθεσε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την playlist που ακούει το πλήρωμα του Artemis II στο ταξίδι προς τη Σελήνη

Διεθνή / Η NASA μοιράστηκε την playlist του Artemis II για το ταξίδι στη Σελήνη

Από το Pink Pony Club της Τσάπελ Ρόαν μέχρι το Under Pressure των Queen και David Bowie, η NASA μοιράστηκε τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι αστροναύτες του Artemis II για τα πρωινά τους ξυπνήματα στο διάστημα. Η λίστα συνδέεται με μια παράδοση που ξεκινά από την εποχή του Apollo
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια