Στη φυλακή ο ράπερ Bugzie the Don- Φωτογραφήθηκε στο Καπιτώλιο στις ταραχές του 2021

Στη φυλακή ο ράπερ Bugzie the Don- Φωτογραφήθηκε στο Καπιτώλιο στις ταραχές του 2021 Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Σε φυλάκιση 5 μηνών καταδικάστηκε ο ράπερ Bugzie the Don, που φωτογραφήθηκε στο Καπιτώλιο εν μέσω των αναταραχών του Ιανουαρίου 2021 για το εξώφυλλο του άλμπουμ του.

Ο Αμερικανός ράπερ, σύμφωνα με το Rolling Stone, καταδικάστηκε από ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ λόγω ανάμειξης στην εισβολή διαδηλωτών στο Καπιτώλιο.

Πέρυσι, ομολόγησε την ενοχή του σε τέσσερις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της παράνομης εισόδου και της διατάραξης της τάξης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όπως αναφέρει η Washington Post, ο Brodnax παραδέχτηκε ότι ήταν μέσα στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου, αλλά για φωτογραφηθεί και να βιντεοσκοπήσει για τις ανάγκες βίντεο κλιπ. Όπως υποστήριξε, βρισκόταν ήδη στην Ουάσιγκτον για τα γυρίσματα, όταν άρχισαν τα επεισόδια.

Στη συνέχεια συνελήφθη στις 11 Μαρτίου, αφού οι αρχές ειδοποιήθηκαν για το εξώφυλλο του άλμπουμ του «The Capital», στο οποίο απεικονίζεται να κάθεται σε ένα φορτηγό μπροστά από το κτίριο του Καπιτωλίου καθώς εκτυλίσσονταν οι ταραχές.

Ο Bugzie the Don είχε προηγουμένως καταδικαστεί στη Βιρτζίνια και στο Μέριλαντ για παρασκευή ναρκωτικής ουσίας και για κατοχή πυροβόλου όπλου.

Πλέον θα περάσει πέντε μήνες πίσω από τα κάγκελα και θα ακολουθήσει η αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή για τον AI Darth Vader στο Fortnite – Οι φαν του Star Wars και η SAG-AFTRA καταγγέλλουν «ψηφιακή νεκρομαντεία»

Διεθνή / Οργή για τον AI Darth Vader στο Fortnite – Οι φαν του Star Wars και η SAG-AFTRA καταγγέλλουν «ψηφιακή νεκρομαντεία»

Αντιδράσεις προκαλεί η χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την αναπαραγωγή της φωνής του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς – Καταγγελία από την ένωση ηθοποιών για παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο Perrier: Η Nestlé παραδέχεται παράνομες πρακτικές καθαρισμού – Το γαλλικό κράτος κατηγορείται για συγκάλυψη

Διεθνή / Σκάνδαλο Perrier: Η Nestlé παραδέχεται παράνομες πρακτικές καθαρισμού – Το γαλλικό κράτος κατηγορείται για συγκάλυψη

Έκθεση της Γαλλικής Γερουσίας αποκαλύπτει χρήση μη εγκεκριμένων φίλτρων σε φυσικά μεταλλικά νερά και σιωπή της κυβέρνησης Μακρόν από το 2022
LIFO NEWSROOM