Στη φυλακή ο ράπερ Bugzie the Don- Φωτογραφήθηκε στο Καπιτώλιο στις ταραχές του 2021

Στη φυλακή ο ράπερ Bugzie the Don- Φωτογραφήθηκε στο Καπιτώλιο στις ταραχές του 2021 Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Σε φυλάκιση 5 μηνών καταδικάστηκε ο ράπερ Bugzie the Don, που φωτογραφήθηκε στο Καπιτώλιο εν μέσω των αναταραχών του Ιανουαρίου 2021 για το εξώφυλλο του άλμπουμ του.

Ο Αμερικανός ράπερ, σύμφωνα με το Rolling Stone, καταδικάστηκε από ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ λόγω ανάμειξης στην εισβολή διαδηλωτών στο Καπιτώλιο.

Πέρυσι, ομολόγησε την ενοχή του σε τέσσερις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της παράνομης εισόδου και της διατάραξης της τάξης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όπως αναφέρει η Washington Post, ο Brodnax παραδέχτηκε ότι ήταν μέσα στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου, αλλά για φωτογραφηθεί και να βιντεοσκοπήσει για τις ανάγκες βίντεο κλιπ. Όπως υποστήριξε, βρισκόταν ήδη στην Ουάσιγκτον για τα γυρίσματα, όταν άρχισαν τα επεισόδια.

Στη συνέχεια συνελήφθη στις 11 Μαρτίου, αφού οι αρχές ειδοποιήθηκαν για το εξώφυλλο του άλμπουμ του «The Capital», στο οποίο απεικονίζεται να κάθεται σε ένα φορτηγό μπροστά από το κτίριο του Καπιτωλίου καθώς εκτυλίσσονταν οι ταραχές.

Ο Bugzie the Don είχε προηγουμένως καταδικαστεί στη Βιρτζίνια και στο Μέριλαντ για παρασκευή ναρκωτικής ουσίας και για κατοχή πυροβόλου όπλου.

Πλέον θα περάσει πέντε μήνες πίσω από τα κάγκελα και θα ακολουθήσει η αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Διεθνή / Νέο Αμερικανικό πλήγμα σε διεθνή ύδατα με 3 νεκρούς - «Χτυπήσαμε ναρκοτρομοκράτες» λέει ο Τραμπ 

Το πλήγμα ήρθε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από άλλη επιχείρηση των ΗΠΑ, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άτομα που η Ουάσινγκτον συνδέει με τη συμμορία Tren de Aragua από τη Βενεζουέλα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM