Σρι Λάνκα: Μπαράζ εκρήξεων ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών - Τουλάχιστον 42 νεκροί

Σρι Λάνκα: Μπαράζ εκρήξεων ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών - Τουλάχιστον 42 νεκροί Facebook Twitter
0

Σε τουλάχιστον 42 ανέρχονται οι νεκροί από το μπαράζ εκρήξεων στη Σρι Λάνκα ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, ενώ εκατοντάδες είναι οι τραυματίες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, έξι εκρήξεις σημειώθηκαν σήμερα στη Σρι Λάνκα, εν μέσω του εορτασμού του Πάσχα των Καθολικών.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι κατέγραψε συνολικά έξι εκρήξεις, σε τρία πολυτελή ξενοδοχεία και μια εκκλησία της πρωτεύουσας και σε ακόμη δύο εκκλησίες κοντά στο Κολόμπο.


Μια από τις εκκλησίες οι οποίες επλήγησαν βρίσκεται στο Νεγκόμπο, βόρεια της πρωτεύουσας.

«Επίθεση εναντίον της εκκλησίας μας, παρακαλούμε ελάτε να μας βοηθήσετε εάν βρίσκονταν εδώ μέλη της οικογένειάς σας», διαβάζει κανείς σε μήνυμα στα αγγλικά που αναρτήθηκε στη σελίδα της στο Facebook η εκκλησία του Αγίου Σεβαστιανού στο Νεγκόμπο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ

Διεθνή / Ιράν: «Δεν θέλουμε αυτόν τον πόλεμο» - Οι κάτοικοι περιγράφουν τη ζωή υπό τους βομβαρδισμούς

Εκατομμύρια κάτοικοι παραμένουν στα σπίτια τους, προσπαθώντας να προστατεύσουν τις οικογένειες, τις δουλειές και τις συνήθειές τους, ενώ άλλοι έχουν αναγκαστεί να αναζητήσουν καταφύγιο σε πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας
THE LIFO TEAM