Σουδάν: Σε ασφαλές σημείο οι Έλληνες τραυματίες που είχαν χαθεί τα ίχνη τους

Σουδάν: Σε ασφαλές σημείο οι Έλληνες τραυματίες που είχαν χαθεί τα ίχνη τους Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκαν οι δύο Έλληνες τραυματίες που χτυπήθηκαν από ρουκέτα στο Σουδάν πριν από τέσσερις ημέρες. 

Οι δύο Έλληνες έχουν τραύματα από θραύσματα, ο ένας στην κοιλιά και ο άλλος στα πόδια, αλλά δεν έχουν δεχθεί ακόμη την απαραίτητη περίθαλψη, λόγω της έλλειψης αναλώσιμων υλικών στα νοσοκομεία του Σουδάν. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, οι δύο τραυματίες βρίσκονται σε σπίτι συγγενικού προσώπου ενός εκ των δύο. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο ο δεύτερος έχει θραύσματα στο πόδι του και πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Nωρίτερα, ο μητροπολίτης Νουδίας, Σάββας, ενημέρωσε, μέσω ΣΚΑΪ, πως το νοσοκομείο δέχθηκε επίθεση χθες και σήμερα είχαν τοποθετηθεί σε καροτσάκια στην είσοδο, με αποτέλεσμα οι δύο Έλληνες να αγνοούνται. 

Οι εχθροπραξίες στο Σουδάν συνεχίζονται, καθώς οι προσπάθειες εκεχειρίας καταρρέουν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ προβάλλει βίντεο στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής υποστηρίζοντας ισχυρισμούς για «γενοκτονία λευκών» 

Διεθνή / Ο Τραμπ προβάλλει βίντεο στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής υποστηρίζοντας ισχυρισμούς για «γενοκτονία λευκών» 

Ο πρόεδρος Ραμαφόσα, επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους, επεσήμανε ότι η Νότια Αφρική είναι μια δημοκρατία όπου η ελευθερία έκφρασης είναι κατοχυρωμένη
LIFO NEWSROOM