Σκότωσε την έγκυο αδερφή του και «έστησε» την αυτοκτονία της επειδή την θεωρούσε «ντροπή»

Σκότωσε την έγκυο αδερφή του και «έστησε» την αυτοκτονία της επειδή την θεωρούσε «ντροπή» Facebook Twitter
0

Ένας άντρας στο Τέξας που είπε στην αστυνομία ότι θεωρούσε την έγκυο αδερφή του «ντροπή» για την οικογένεια κατηγορείται τώρα για την δολοφονία της μετά την ομολογία πως την στραγγάλισε και σκηνοθέτησε την αυτοκτονία της.

Ο 19χρονος Εντουάρντο Αρεβάλο συνελήφθη για τον θάνατο της 23χρονης αδερφής του, Βιριντιάνα, λίγες ημέρες αφού η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα της σε ένα σοκάκι, στα προάστια του Ντάλας.


Οι αρχές αναζητούσαν την 23χρονη από την ημέρα που αναφέρθηκε η εξαφάνισή της στις 17 Δεκεμβρίου και μόλις βρέθηκε νεκρή, κατάφεραν να εστιάσουν στον αδερφό της, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από κοντινές στο σημείο κάμερες ασφαλείας. Οι συγγενείς πίστευαν αρχικά πως η Βιριντιάνα σκόπευε να αυτοκτονήσει, καθώς βρήκαν ένα σημείωμα μετά την εξαφάνισή της, όπου υπονοούσε πως θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σκότωσε την έγκυο αδερφή του και «έστησε» την αυτοκτονία της επειδή την θεωρούσε «ντροπή» Facebook Twitter

Ωστόσο οι αστυνομικοί είπαν πως λίγο αργότερα ο αδερφός της ομολόγησε πως εκείνος είχε γράψει το σημείωμα, καθώς φέρεται να σχεδίαζε ο θάνατός της να φανεί σαν αυτοκτονία. Επίσης τους είπε πως ντρεπόταν για την αδερφή του, που ήταν οκτώ μηνών έγκυος, και πως δεν θεωρούσε ότι θα είναι καλή μητέρα για το παιδί της. Ο 19χρονος φέρεται να δήλωσε επίσης στις αρχές ότι «θα ήταν καλύτερα αν εκείνη δεν βρισκόταν εδώ».

Σκότωσε την έγκυο αδερφή του και «έστησε» την αυτοκτονία της επειδή την θεωρούσε «ντροπή» Facebook Twitter

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα δυο αδέρφια είχαν έναν έντονο καβγά στις 16 Δεκεμβρίου, ο οποίος και οδήγησε τον 19χρονο να την στραγγαλίσει λίγο αργότερα ενώ εκείνη καθόταν στον καναπέ του σπιτιού τους. Αφού την σκότωσε, έβαλε το πτώμα στο αυτοκίνητο και οδήγησε μέχρι μια απομακρυσμένη σχετικά περιοχή «για να μην την βρουν». Ωστόσο επέστρεψε και πήρε ξανά το πτώμα, το οποίο άφησε τελικά σε ένα σοκάκι. 

«Καθώς περνούσε η εβδομάδα, ο Εντουάρντο είπε πως ήθελε η οικογένειά του να μάθει πού είναι ήταν η Βίρι οπότε πήγε και πήρε ξανά το πτώμα της και το παράτησε στο σοκάκι», δήλωσε η τοπική αστυνομία. 

Σκότωσε την έγκυο αδερφή του και «έστησε» την αυτοκτονία της επειδή την θεωρούσε «ντροπή» Facebook Twitter

Παρά την ομολογία του, ο αδερφός του, Ντιέγκο, θεωρεί πως ο 19χρονο είναι αθώος. «Δεν βγάζει νόημα να έχει κάνει κάτι τέτοιο ο αδερφός μου. Είτε τον παγίδευσαν είτε κάτι άλλο συνέβη», ανέφερε ο ίδιος.

Με πληροφορίες από Associated Press

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NASA ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕΛΗΝΗ ARTEMIS II

Διεθνή / «Είμαστε μόνοι;» - Ποια η σημασία της πρώτης επανδρωμένης αποστολής στη Σελήνη μετά από 53 χρόνια

Η NASA στέλνει πλήρωμα αστροναυτών προς τη Σελήνη στο πλαίσιο της αποστολής «Artemis II» για «ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα τους οδηγήσει πιο βαθιά στο διάστημα από ό,τι έχει πάει ποτέ ο άνθρωπος», όπως σχολιάζει το Reuters
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / WSJ: Ο Τραμπ θέλει να τερματίσει τον πόλεμο ακόμη και με κλειστά τα Στενά του Ορμούζ

Τις τελευταίες ημέρες, ο Αμερικανός πρόεδρος και οι συνεργάτες του, φέρεται να έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μια στρατιωτική επιχείρηση για το άνοιγμα των Στενών, θα παρατείνει τη σύγκρουση
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΡΑΚΑΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Βενεζουέλα: Η αμερικανική πρεσβεία στο Καράκας ανοίγει ξανά επτά χρόνια μετά το κλείσιμό της

Οι Ηνωμένες Πολιτείες διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις με το Καράκας το 2019, λίγο αφότου έκριναν παράνομη την επανεκλογή του Νικολάς Μαδούρο μετά από εκλογές που θεωρήθηκαν ευρέως ότι αμαυρώθηκαν από νοθεία
THE LIFO TEAM