Σκότωσε την έγκυο αδερφή του και «έστησε» την αυτοκτονία της επειδή την θεωρούσε «ντροπή»

Σκότωσε την έγκυο αδερφή του και «έστησε» την αυτοκτονία της επειδή την θεωρούσε «ντροπή» Facebook Twitter
0

Ένας άντρας στο Τέξας που είπε στην αστυνομία ότι θεωρούσε την έγκυο αδερφή του «ντροπή» για την οικογένεια κατηγορείται τώρα για την δολοφονία της μετά την ομολογία πως την στραγγάλισε και σκηνοθέτησε την αυτοκτονία της.

Ο 19χρονος Εντουάρντο Αρεβάλο συνελήφθη για τον θάνατο της 23χρονης αδερφής του, Βιριντιάνα, λίγες ημέρες αφού η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα της σε ένα σοκάκι, στα προάστια του Ντάλας.


Οι αρχές αναζητούσαν την 23χρονη από την ημέρα που αναφέρθηκε η εξαφάνισή της στις 17 Δεκεμβρίου και μόλις βρέθηκε νεκρή, κατάφεραν να εστιάσουν στον αδερφό της, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από κοντινές στο σημείο κάμερες ασφαλείας. Οι συγγενείς πίστευαν αρχικά πως η Βιριντιάνα σκόπευε να αυτοκτονήσει, καθώς βρήκαν ένα σημείωμα μετά την εξαφάνισή της, όπου υπονοούσε πως θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σκότωσε την έγκυο αδερφή του και «έστησε» την αυτοκτονία της επειδή την θεωρούσε «ντροπή» Facebook Twitter

Ωστόσο οι αστυνομικοί είπαν πως λίγο αργότερα ο αδερφός της ομολόγησε πως εκείνος είχε γράψει το σημείωμα, καθώς φέρεται να σχεδίαζε ο θάνατός της να φανεί σαν αυτοκτονία. Επίσης τους είπε πως ντρεπόταν για την αδερφή του, που ήταν οκτώ μηνών έγκυος, και πως δεν θεωρούσε ότι θα είναι καλή μητέρα για το παιδί της. Ο 19χρονος φέρεται να δήλωσε επίσης στις αρχές ότι «θα ήταν καλύτερα αν εκείνη δεν βρισκόταν εδώ».

Σκότωσε την έγκυο αδερφή του και «έστησε» την αυτοκτονία της επειδή την θεωρούσε «ντροπή» Facebook Twitter

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα δυο αδέρφια είχαν έναν έντονο καβγά στις 16 Δεκεμβρίου, ο οποίος και οδήγησε τον 19χρονο να την στραγγαλίσει λίγο αργότερα ενώ εκείνη καθόταν στον καναπέ του σπιτιού τους. Αφού την σκότωσε, έβαλε το πτώμα στο αυτοκίνητο και οδήγησε μέχρι μια απομακρυσμένη σχετικά περιοχή «για να μην την βρουν». Ωστόσο επέστρεψε και πήρε ξανά το πτώμα, το οποίο άφησε τελικά σε ένα σοκάκι. 

«Καθώς περνούσε η εβδομάδα, ο Εντουάρντο είπε πως ήθελε η οικογένειά του να μάθει πού είναι ήταν η Βίρι οπότε πήγε και πήρε ξανά το πτώμα της και το παράτησε στο σοκάκι», δήλωσε η τοπική αστυνομία. 

Σκότωσε την έγκυο αδερφή του και «έστησε» την αυτοκτονία της επειδή την θεωρούσε «ντροπή» Facebook Twitter

Παρά την ομολογία του, ο αδερφός του, Ντιέγκο, θεωρεί πως ο 19χρονο είναι αθώος. «Δεν βγάζει νόημα να έχει κάνει κάτι τέτοιο ο αδερφός μου. Είτε τον παγίδευσαν είτε κάτι άλλο συνέβη», ανέφερε ο ίδιος.

Με πληροφορίες από Associated Press

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ SOCIAL MEDIA

Διεθνή / Η Αυστρία σχεδιάζει απαγόρευση των social media για παιδιά κάτω των 14 ετών

Ο αντικαγκελάριος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρακολουθεί αδρανής τις επιπτώσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα παιδιά, κάνοντας λόγο για εθισμό και προβλήματα υγείας
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΘΥΜΑΤΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠ GOOGLE

Διεθνή / Θύματα του Έπσταϊν μηνύουν την κυβέρνηση Τραμπ και την Google για τη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων

Οι επιζώντες υποστηρίζουν ότι η αποκάλυψη των προσωπικών τους στοιχείων αποτελεί παραβίαση του ομοσπονδιακού νόμου περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Telegraph: Η Ρωσία στέλνει αλκοολικούς από κέντρα απεξάρτησης στην πρώτη γραμμή του πολέμου

Σοβαρές καταγγελίες σκιαγραφούν μια ανησυχητική εικόνα για τον τρόπο ενίσχυσης των ρωσικών δυνάμεων, με αναφορές για στρατολόγηση ευάλωτων ατόμων, αποστολή τους στο μέτωπο χωρίς επαρκή εξοπλισμό και κακοποίηση όσων αρνούνται να πολεμήσουν
THE LIFO TEAM