Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ιαπωνία - Τουλάχιστον 4 τραυματίες

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Ιαπωνία - Τουλάχιστον 4 τραυματίες Facebook Twitter
0

Σεισμική δόνηση 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε τη δυτική Ιαπωνία, ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας, προειδοποιώντας ότι αναμένεται να ακολουθήσουν αρκετοί μετασεισμοί το προσεχές 48ωρο.

Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι. Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας του σεισμού, ο οποίος σημειώθηκε στις 01:23 τη Δευτέρα (τοπική ώρα· 19:23 της Κυριακής ώρα Ελλάδας) στην νομαρχία Σιμάνε, περίπου 750 χιλιόμετρα δυτικά από το Τόκιο, σε βάθος 12 χιλιομέτρων.

Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο σεισμός προκάλεσε ζημιές σε κτίρια και ρωγμές σε δρόμους, μετέδωσε το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.

Η ηλεκτροδότηση διακόπηκε σε περίπου 50 νοικοκυριά και η υδροδότηση σε περίπου 100, σύμφωνα με το Κιόντο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM