Σε τσίρκο εξελίσσεται ο θάνατος του Τζάκσον

Σε τσίρκο εξελίσσεται ο θάνατος του Τζάκσον Facebook Twitter
0

Τη στιγμή που εκατοντάδες θαυμαστές καταφτάνουν στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο τους σταρ, η κηδεία του (άγνωστο πού ακριβώς θα ταφεί) κινδυνεύει ήδη να μετατραπεί σε τσίρκο πριν καλά καλά αρχίσει.

Η σορός του αναμένεται να μετακινηθεί στο ράντσο του στη Neverland με μια πομπή 30 αυτοκινήτων από το Λος Άντζελες μέχρι την κομητεία της Σάντα Μπάρμπαρα οπού και βρίσκεται το ράντσο της Neverland. Η αστυνομία προσπαθεί ακόμα να βρει έναν τρόπο να χειριστεί τους δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές του Τζάκσον που αναμένεται να ακολουθήσουν την πομπή αλλά και να «επισκεφτούν» τη σορό του που θα βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα κάπου στο ράντσο. Στο μεταξύ η οικογένειά του τσακώνεται ήδη για τη διαχείριση της περιουσίας του.

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης πάντως δεν έχουν μείνει πίσω. Ήδη το Star με δελτίο Τύπου του ενημέρωσε τους τηλεοπτικούς συντάκτες ότι στέλνει δημοσιογραφική αποστολή στη Neverland. Το δελτίο Τύπου αναφέρει ότι «θα μεταδίδουν δορυφορικά μέσα από το κεντρικό δελτίο εικόνες και σχόλια από την όποια τελετή αποφασιστεί. Θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, θα μας δώσουν στιγμιότυπα από την πομπή των 30 αυτοκινήτων που θα συνοδεύσει τη σορό, η οποία θα καταλήξει στη Neverland και από το λαϊκό προσκύνημα μέχρι την Κυριακή 5/7».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΗΠΑ

Διεθνή / «Ανθίζουν» τα μπαρ και τα εστιατόρια που απαγορεύουν τα κινητά - «Αποσύνδεση για πλήρη σύνδεση»

Στις ΗΠΑ αναδύεται μια νέα τάση: μπαρ και εστιατόρια χωρίς τηλέφωνα, όπου οι πελάτες καλούνται να αφήσουν τις συσκευές τους και να ζήσουν μια εμπειρία πλήρους αποσύνδεσης, επικεντρωμένοι στην παρέα, το φαγητό και τη στιγμή
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν προειδοποιεί για «καταστροφικά» αντίποινα μετά τις άνευ προηγουμένου απειλές του Τραμπ

Η ένταση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ κλιμακώνεται επικίνδυνα, μετά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου και τις προειδοποιήσεις της Τεχεράνης για «καταστροφικά» αντίποινα
THE LIFO TEAM