Σε δημοπρασία χειρόγραφα σημειώματα της Νταϊάνα με «πρωταγωνιστές» τους γιους της

Σε δημοπρασία χειρόγραφα σημειώματα της Νταϊάνα με «πρωταγωνιστές» τους γιους της Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Χάρι «έχει συνεχώς μπλεξίματα» στο σχολείο αναφέρει η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε ένα από τα χειρόγραφα σημειώματά της που θα δημοπρατηθούν σήμερα στη Βρετανία.

Τα έξι σημειώματα, που βγαίνουν σε δημοπρασία από τον Cheffins στο Κέμπριτζ, απευθύνονταν στον Σίριλ Ντίκμαν, ο οποίος υπηρέτησε ως αυλάρχης στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για περισσότερα από 50 χρόνια. Πρωταγωνιστές στα περισσότερα από αυτά είναι οι γιοι της, Ουίλιαμ και Χάρι.

Σε δημοπρασία χειρόγραφα σημειώματα της Νταϊάνα με «πρωταγωνιστές» τους γιους της Facebook Twitter

Σε ένα σημείωμα, με ημερομηνία 17 Οκτωβρίου 1992, η Νταϊάνα αναφέρει ότι και οι δύο πρίγκιπες «είναι καλά και απολαμβάνουν πολύ το οικοτροφείο, αν και ο Χάρι έχει συνεχώς μπλεξίματα!».

Σε ένα άλλο προγενέστερο, με ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου 1984, δηλαδή πέντε ημέρες μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι, η Νταϊάνα γράφει: «Ο Ουίλιαμ λατρεύει τον μικρό αδερφό του και συνέχεια "πλημμυρίζει" τον Χάρι με ατελείωτες αγκαλιές και φιλιά, επιτρέποντας μόλις και μετά βίας στους γονείς να πλησιάσουν!».

Σε δημοπρασία χειρόγραφα σημειώματα της Νταϊάνα με «πρωταγωνιστές» τους γιους της Facebook Twitter

«Η αντίδραση στη γέννηση ενός τοσοδούλικου ανθρώπου μάς έχει συγκλονίσει απολύτως και ίσα που παίρνω ανάσα από το πλήθος των λουλουδιών που καταφτάνουν!», προσθέτει.

Μεταξύ των λοιπών αντικειμένων της οικογένειας Ντίκμαν που δημοπρατούνται, βρίσκονται επιστολές, κάρτες και φωτογραφίες άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας Κάρολος, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος. Ολόκληρη η συλλογή αναμένεται να δημοπρατηθεί έναντι περίπου 15.000 στερλινών (σχεδόν 17.600 ευρώ).

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Παγκόσμια ανησυχία μετά το χτύπημα ΗΠΑ σε Ιράν - Διεθνείς αντιδράσεις

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες χαρακτήρισε τα αμερικανικά πλήγματα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν «επικίνδυνη κλιμάκωση σε μια περιοχή που βρίσκεται ήδη στην κόψη του ξυραφιού»
LIFO NEWSROOM
Πεντάγωνο: «Συντριπτικό πλήγμα» στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - «Ο Τραμπ θέλει ειρήνη»

Διεθνή / Πεντάγωνο: «Συντριπτικό πλήγμα» στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - «Ο Τραμπ θέλει ειρήνη»

Με σαφές μήνυμα ότι «δεν επιδιώκεται πόλεμος», αλλά «δεν θα επιτραπεί ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα», ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ παρουσίασε τις λεπτομέρειες της επιχείρησης «Midnight Hammer»
LIFO NEWSROOM