Σάντρα Μπούλοκ: Στις Μπαχάμες θα σκορπίσει τις στάχτες του συντρόφου της, Μπράιαν Ράνταλ

Σάντρα Μπούλοκ: Στις Μπαχάμες θα σκορπίσει τις στάχτες του συντρόφου της, Μπράιαν Ράνταλ Facebook Twitter
0

Η Σάντρα Μπούλοκ σχεδιάζει να σκορπίσει τις στάχτες του συντρόφου της, Μπράιαν Ράνταλ, που πέθανε στις αρχές Αυγούστου, στη θάλασσα στις Μπαχάμες.

Ο Μπράιαν Ράνταλ, επί χρόνια σύντροφος της Σάντρα Μπούλοκ, πέθανε σε ηλικία 57 ετών μετά από μάχη με την ALS, γνωστή και ως αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση ή νόσο του Lou Gehrig.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σάντρα Μπούλοκ και ο φωτογράφος Μπράιαν Ράνταλ αντάλλαξαν «όρκους αγάπης» στο πολυτελές θέρετρο στο νησί Χάρμπορ το 2017, μόλις τρία χρόνια πριν από την διάγνωσή του με ALS.

«Το μέρος ήταν τόσο ξεχωριστό και για τους δύο. Ήταν ένα μέρος όπου μοιράστηκαν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους μαζί και με τα παιδιά και τους φίλους τους. Πήγαιναν εκεί για εβδομάδες κάθε φορά. Έχει πολύ σημασία για εκείνη και είναι λογικό να είναι αυτός ο τόπος που θα τον αποχαιρετήσει» δήλωσε πηγή κοντά στο περιβάλλον της Σάντρα Μπούλοκ.

Η κόρη του Μπράιαν Ράνταλ, Σκάιλαρ, παρέλαβε τις στάχτες του πατέρα της την περασμένη εβδομάδα.

Εκπρόσωπος του Hollywood Forever Cemetery παρέδωσε τις στάχτες του Ράνταλ στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες μόλις τρεις ημέρες αφότου πέθανε. Σύμφωνα με την πηγή, «η Σάντρα Μπούλοκ έχει πάρει τη Σκάιλαρ υπό την προστασία της από τότε που πέθανε ο πατέρας της».

Η Σάντρα Μπούλοκ και ο Μπράιαν Ράνταλ δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αλλά αντάλλαξαν «όρκους» στην παραλία στις Μπαχάμες σε μια τελετή που παρέστησαν φίλοι και συγγενείς στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

«Η Σάντρα δεν ήθελε να παντρευτεί μετά την εμπειρία της από το διαζύγιο με τον Τζέσι Τζέιμς το 2010. Αλλά αυτή και ο Μπράιαν ήθελαν πραγματικά να έχουν κάτι για τα παιδιά, για να επισφραγίσουν τη συμφωνία αγάπης και να τους δείξουν ότι οι δυο τους θα ήταν ένα για πάντα» είχε δηλώσει πηγή κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού.

Με πληροφορίες της Daily Mail

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ