Σ. Αραβία: Οι δυνάμεις ασφαλείας εξουδετέρωσαν δύο άντρες που σχεδίαζαν τρομοκρατική επιχείρηση

Σ. Αραβία: Οι δυνάμεις ασφαλείας εξουδετέρωσαν δύο άντρες που σχεδίαζαν τρομοκρατική επιχείρηση Facebook Twitter
0

Οι αρχές ασφαλείας στην Σαουδική Αραβία ανακοίνωσαν ότι δύο άντρες που σχεδίαζαν τρομοκρατική επιχείρηση εξουδετερώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας, στην πόλη Νταμάμ.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA, στην διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν πέντε κιλά εκρηκτικών.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για την ίδια αστυνομική επιχείρηση στην οποία είχαν αναφερθεί τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας την Τετάρτη, όταν οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν δύο άντρες μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών σε μία κατοικημένη γειτονιά της Νταμάμ.

Οι δύο άντρες οδηγούσαν ένα αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο με εκρηκτικά και σχεδίαζαν μία επικείμενη τρομοκρατική επιχείρηση, όπως μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν κατά των αρχών, όταν αυτές τους προσέγγισαν.

Οι ίδιοι δέχθηκαν στην συνέχεια, θανάσιμα πυρά από τους άντρες των αρχών ασφαλείας. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν πέντε κιλά εκρηκτικής πάστας που περιείχε την εκρηκτική ύλη RDX. Η αστυνομία δημοσιοποίησε τα ονόματα των δύο αντρών, ενώ συνελήφθη και τρίτο άτομο για την υπόθεση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ