Σ. Αραβία: Οι δυνάμεις ασφαλείας εξουδετέρωσαν δύο άντρες που σχεδίαζαν τρομοκρατική επιχείρηση

Σ. Αραβία: Οι δυνάμεις ασφαλείας εξουδετέρωσαν δύο άντρες που σχεδίαζαν τρομοκρατική επιχείρηση Facebook Twitter
0

Οι αρχές ασφαλείας στην Σαουδική Αραβία ανακοίνωσαν ότι δύο άντρες που σχεδίαζαν τρομοκρατική επιχείρηση εξουδετερώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας, στην πόλη Νταμάμ.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA, στην διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν πέντε κιλά εκρηκτικών.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για την ίδια αστυνομική επιχείρηση στην οποία είχαν αναφερθεί τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας την Τετάρτη, όταν οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν δύο άντρες μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών σε μία κατοικημένη γειτονιά της Νταμάμ.

Οι δύο άντρες οδηγούσαν ένα αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο με εκρηκτικά και σχεδίαζαν μία επικείμενη τρομοκρατική επιχείρηση, όπως μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν κατά των αρχών, όταν αυτές τους προσέγγισαν.

Οι ίδιοι δέχθηκαν στην συνέχεια, θανάσιμα πυρά από τους άντρες των αρχών ασφαλείας. Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν πέντε κιλά εκρηκτικής πάστας που περιείχε την εκρηκτική ύλη RDX. Η αστυνομία δημοσιοποίησε τα ονόματα των δύο αντρών, ενώ συνελήφθη και τρίτο άτομο για την υπόθεση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ξεκινά ομοσπονδιακή έρευνα για παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων σχετικά με τον θάνατο του Άλεξ Πρέτι

Διεθνή / ΗΠΑ: Ξεκινά ομοσπονδιακή έρευνα για παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων σχετικά με τον θάνατο του Άλεξ Πρέτι

Πρόκειται για μια αρκετά σημαντική εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση καθώς η κυβέρνηση Τραμπ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η έρευνα θα ήταν πολύ πιο περιορισμένη
THE LIFO TEAM
«The Washington Post»: Μια ματιά στην υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Διεθνή / «The Washington Post»: H υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Η Washington Post χάνει χρήματα, συνδρομητές και - το κυριότερο - την ταυτότητά της. Καθώς οι απολύσεις πληθαίνουν και οι στρατηγικές αλλάζουν διαρκώς, όλο και περισσότεροι μέσα στην εφημερίδα μιλούν για μια υπαρξιακή κρίση χωρίς ξεκάθαρη διέξοδο
THE LIFO TEAM
Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις και διαπραγμάτευση για τους πυραύλους

Διεθνή / Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση με τις ΗΠΑ, προειδοποιώντας παράλληλα ότι τέτοιες συνομιλίες δεν μπορούν να διεξαχθούν «υπό καθεστώς απειλών»
THE LIFO TEAM