Ρουμανία: Πέντε νεκροί από φωτιά σε ξενώνα– Ανάμεσά τους και ένας ανήλικος

Ρουμανία: Πέντε νεκροί από φωτιά σε ξενώνα– Ανάμεσά τους και ένας ανήλικος Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος, έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που ξέσπασε σε ξενώνα στη Ρουμανία

Από τη φωτιά που ξέσπασε στον ξενώνα στη Ρουμανία, δύο άτομα τραυματίστηκαν και άλλοι τρεις αγνοούνται. Μεταξύ των νεκρών οι πυροσβέστες «ταυτοποίησαν έναν ανήλικο που έχασε τη ζωή του», διευκρίνισαν οι ρουμάνικες αρχές.

«Σήμερα το πρωί, στην περιοχή Τοχάνι», στην επαρχία Πράχοβα, «ξέσπασε φωτιά σε έναν χώρο όπου παρέχονται διαμονή και φαγητό», έγραψαν σε μήνυμά τους στο Facebook οι τοπικές υπηρεσίες διάσωσης.

«Την επιχείρηση κατάσβεσης παρεμπόδισε το γεγονός ότι η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το κτίριο, σε μια έκταση άνω των 1.000 τετραγωνικών μέτρων», έγινε γνωστό από τους διασώστες, που έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες με τις εγκαταστάσεις να έχουν τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο ξενώνας δεν είχε «λάβει μέτρα» προκειμένου να πάρει «πιστοποιητικό πυροπροστασίας», αφότου διαπιστώθηκαν παρατυπίες κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου το 2019.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, AFP


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Washington Post»: Μια ματιά στην υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Διεθνή / «The Washington Post»: H υπαρξιακή κατάρρευση της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος

Η Washington Post χάνει χρήματα, συνδρομητές και - το κυριότερο - την ταυτότητά της. Καθώς οι απολύσεις πληθαίνουν και οι στρατηγικές αλλάζουν διαρκώς, όλο και περισσότεροι μέσα στην εφημερίδα μιλούν για μια υπαρξιακή κρίση χωρίς ξεκάθαρη διέξοδο
THE LIFO TEAM
Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις και διαπραγμάτευση για τους πυραύλους

Διεθνή / Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση με τις ΗΠΑ, προειδοποιώντας παράλληλα ότι τέτοιες συνομιλίες δεν μπορούν να διεξαχθούν «υπό καθεστώς απειλών»
THE LIFO TEAM