Ρωσία: Ένοπλη επίθεση σε νηπιαγωγείο με νεκρούς, μεταξύ αυτών παιδιά

Ρωσία: Ένοπλη επίθεση σε νηπιαγωγείο με νεκρούς Facebook Twitter
0

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε σε νηπιαγωγείο στην πόλη Ουλιάνοφσκ της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο ένοπλος έδωσε τέλος στη ζωή του στο σημείο. Το Interfax έκανε λόγο για τρεις νεκρούς, χωρίς να κάνει αναφορά στον δράστη.

«Ένας ένοπλος άνδρας εισήλθε σε ένα νηπιαγωγείο και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δύο παιδιά είναι νεκρά» είπε μια πηγή των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών στο δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε ένα νηπιαγωγείο. Δύο παιδιά είναι νεκρά, μια νηπιαγωγός και ο δράστης επίσης» επιβεβαίωσε στο AFP ο Ντμίτρι Καμάλ, ένας εκπρόσωπος των τοπικών Αρχών.

Ο ίδιος είπε ότι δεν είναι γνωστή η ηλικία των παιδιών, αλλά πιθανόν να είναι «μεταξύ τριών και έξι ετών» προσθέτοντας ότι οι ερευνητές βρίσκονται στον τόπο της επίθεσης.

Σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, που επικαλούνται τις δυνάμεις επιβολής της τάξης, «ο λόγος της επίθεσης πιθανόν να είναι μια ενδοοικογενειακή διαμάχη».

Ο βουλευτής και πρώην κυβερνήτης της περιοχής Σεργκέι Μορόζοφ δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti ότι μια νηπιαγωγός και δύο παιδιά, γεννημένα το 2016 και το 2018, είναι νεκρά.

Το κανάλι Telegram Baza, που φημίζεται για τις διασυνδέσεις του με τις δυνάμεις ασφαλείας, ανέφερε ότι ο άνδρας εισήλθε στο σχολείο στην ώρα της ανάπαυσης των μαθητών οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΙΑΛΙΤΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Βρετανία: Η «συγγνώμη» του Channel 4 για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε ριάλιτι

Η επικεφαλής του βρετανικού καναλιού δήλωσε ότι πιστεύει ότι το κανάλι ενήργησε σωστά, αλλά ότι «λυπάται βαθιά» για την ταραχή που προκάλεσε στις συμμετέχουσες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΝΕΪ ΦΡΑΝΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΠΑ

Διεθνή / Πέθανε ο Μπάρνεϊ Φρανκ, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος βουλευτής των ΗΠΑ, σε ηλικία 86 ετών

Ο Φρανκ υπηρέτησε στο Κογκρέσο από το 1981 έως το 2013 και υπήρξε βασικός «αρχιτέκτονας» του Dodd-Frank Act, του νομοσχεδίου που δημιούργησε νέους εποπτικούς μηχανισμούς και επέβαλε αυστηρότερους περιορισμούς στις τράπεζες μετά τη Μεγάλη Ύφεση του 2008
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM