Ρωσία: Ένοπλη επίθεση σε νηπιαγωγείο με νεκρούς, μεταξύ αυτών παιδιά

Ρωσία: Ένοπλη επίθεση σε νηπιαγωγείο με νεκρούς Facebook Twitter
0

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε σε νηπιαγωγείο στην πόλη Ουλιάνοφσκ της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο ένοπλος έδωσε τέλος στη ζωή του στο σημείο. Το Interfax έκανε λόγο για τρεις νεκρούς, χωρίς να κάνει αναφορά στον δράστη.

«Ένας ένοπλος άνδρας εισήλθε σε ένα νηπιαγωγείο και άνοιξε πυρ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δύο παιδιά είναι νεκρά» είπε μια πηγή των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών στο δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε ένα νηπιαγωγείο. Δύο παιδιά είναι νεκρά, μια νηπιαγωγός και ο δράστης επίσης» επιβεβαίωσε στο AFP ο Ντμίτρι Καμάλ, ένας εκπρόσωπος των τοπικών Αρχών.

Ο ίδιος είπε ότι δεν είναι γνωστή η ηλικία των παιδιών, αλλά πιθανόν να είναι «μεταξύ τριών και έξι ετών» προσθέτοντας ότι οι ερευνητές βρίσκονται στον τόπο της επίθεσης.

Σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, που επικαλούνται τις δυνάμεις επιβολής της τάξης, «ο λόγος της επίθεσης πιθανόν να είναι μια ενδοοικογενειακή διαμάχη».

Ο βουλευτής και πρώην κυβερνήτης της περιοχής Σεργκέι Μορόζοφ δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti ότι μια νηπιαγωγός και δύο παιδιά, γεννημένα το 2016 και το 2018, είναι νεκρά.

Το κανάλι Telegram Baza, που φημίζεται για τις διασυνδέσεις του με τις δυνάμεις ασφαλείας, ανέφερε ότι ο άνδρας εισήλθε στο σχολείο στην ώρα της ανάπαυσης των μαθητών οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ απαγορεύουν στους Bob Vylan την είσοδο στη χώρα μετά το σύνθημα για τους IDF στο Glastonbury

Διεθνή / Έρευνα στους Bob Vylan για σύνθημα με τους IDF στο Glastonbury – Απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι η υπόθεση έχει καταγραφεί ως «παραβίαση της δημόσιας τάξης», ενώ η εταιρεία που εκπροσωπούσε το συγκρότημα διέκοψε τη συνεργασία τους
LIFO NEWSROOM
Όταν η Ρωσία στρατολογεί με ένα μήνυμα στο Telegram - Νέοι Ουκρανοί γίνονται άθελά τους βομβιστές αυτοκτονίας

Διεθνή / Όταν η Ρωσία στρατολογεί με ένα μήνυμα στο Telegram - Νέοι Ουκρανοί γίνονται άθελά τους βομβιστές αυτοκτονίας

Οι επιθέσεις δεν οργανώνονται από κάποιο ισλαμιστικό παρακλάδι, αλλά –σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές– από πράκτορες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών
LIFO NEWSROOM