Ρώμη: Τουρίστρια σκαρφάλωσε στη Φοντάνα ντι Τρέβι για να γεμίσει το μπουκάλι της

Ρώμη: Τουρίστρια σκαρφάλωσε στη Φοντάνα ντι Τρέβι για να γεμίσει το μπουκάλι Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Μια γυναίκα στη Ρώμη σκαρφάλωσε στη Φοντάνα ντι Τρέβι για να γεμίσει το μπουκάλι με νερό, εγείροντας ερωτήματα για την προστασία των ιστορικών μνημείων στην Ιταλία. 

Σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η άγνωστη γυναίκα φαίνεται να σκαρφαλώνει στο γνωστό συντριβάνι, Φοντάνα ντι Τρέβι και να γεμίζει το μπουκάλι της. Το βίντεο κλείνει με έναν αστυνομικό να την πλησιάζει.

Το περιστατικό αυτό, το οποίο καταγράφηκε τον Ιούλιο, έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη βιντεοσκόπηση ενός άνδρα που χάραξε το όνομα της κοπέλας του και το δικό του σε έναν από τους τοίχους του Κολοσσαίου.

 «Ήμουν απλά σαν, ουάου, αυτό είναι τρελό και έτσι άρχισα να το βιντεοσκοπώ» είπε η γυναίκα που απαθανάτισε το συμβάν, προσθέτοντας πως και οι άλλοι γύρω της ήταν εξίσου μπερδεμένοι, δεδομένων των αυστηρών κανόνων και της σήμανσης. «Υπήρχαν παντού πινακίδες που έλεγαν ότι αυτό δεν επιτρέπεται» συνέχισε.

Η άγνωστη τουρίστρια φαίνεται τελικά στο τέλος του βίντεο να επιστρέφει από τη μέση του σιντριβανιού και να βγαίνει, κάνοντας σαν να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα. Δεν τιμωρήθηκε από τις αρχές. 


 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΧΕΔΙΟ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Σχέδιο 15 σημείων» έδωσαν οι ΗΠΑ στο Ιράν - Τι προβλέπει, οι όροι

Τα δημοσιεύματα για το σχέδιο αυτό έρχονται την ώρα που ο πόλεμος συνεχίζει να μαίνεται κι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ μετακινούν μονάδες ειδικών επιχειρήσεων, στην περιοχή
THE LIFO TEAM
Το Homme FC ξαναγράφει τι μπορεί να είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα στο queer Λονδίνο

Διεθνή / Ενα transmasc football club στο Λονδίνο φτιάχνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ομάδα

Ξεκινώντας ως ένα χαλαρό transmasc πεντάρι στο ανατολικό Λονδίνο, το Homme FC εξελίχθηκε γρήγορα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ποδοσφαιρική ομάδα. Σήμερα λειτουργεί ως κοινότητα, καλλιτεχνικό project και χώρος φροντίδας, προτείνοντας έναν διαφορετικό τρόπο συλλογικής ζωής μέσα στο queer αθλητικό τοπίο της πόλης.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ