Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη γυμνή βουτιά από 2.500 γυναίκες

Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη γυμνή βουτιά από 2.500 γυναίκες Facebook Twitter
0

Περισσότερες από 2.500 γυναίκες ξεγυμνώθηκαν σε μια παραλία στην Ιρλανδία για να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη γυμνή βουτιά.

Η παραλία Magheramore, νότια της πόλης Wicklow, ήταν ο χώρος για την εκδήλωση (μόνο για γυναίκες) που έγινε το πρωί του Σαββάτου.

Τελικά οι γυναίκες έσπασαν το υπάρχον παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, το οποίο είχε η Αυστραλία, όταν 786 άνθρωποι έκαναν κάτι αντίστοιχο στο Περθ, το 2015.

Η εκδήλωση ήταν η έκτη ετήσια συνάντηση Strip & Dip, η οποία αποτελεί έμπνευση της Deirdre Featherstone, μιας γυναίκας που υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο του μαστού.

Η γυμνή βουτιά έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Περισσότεροι από 150.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση του Σαββάτου να συγκεντρώνουν πόρους για μια φιλανθρωπική οργάνωση για τα παιδιά.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη χάνει 500 εκατ. ευρώ την ημέρα από την κρίση στη Μέση Ανατολή

Η πρόεδρος της Κομισιόν ανακοίνωσε επίσης ότι έως το καλοκαίρι θα παρουσιαστεί Σχέδιο Δράσης για την Ηλεκτροδότηση, το οποίο θα περιλαμβάνει φιλόδοξο πανευρωπαϊκό στόχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ εξακολουθεί να απορρίπτει την πρόταση του Ιράν και συζητά την παράταση του ναυτικού αποκλεισμού

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αποκάλυψε ότι ο Τραμπ εξετάζει μέτρα για τη σταθεροποίηση των παγκόσμιων αγορών πετρελαίου, καθώς και τρόπους περιορισμού των επιπτώσεων του ναυτικού αποκλεισμού στους Αμερικανούς καταναλωτές
THE LIFO TEAM