Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην Κοπεγχάγη: «Πολλοί νεκροί», αναφέρει η αστυνομία

Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην Κοπεγχάγη: «Πολλοί νεκροί», αναφέρει η αστυνομία Facebook Twitter
0

Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, χωρίς, ωστόσο, να δίνει ακριβή αριθμό.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για χαοτικές σκηνές, καθώς ακούγονταν οι πυροβολισμοί μέσα στο εμπορικό κέντρο του Field στο Amager.

Πυροβολισμοί στην Κοπεγχάγη: 22 ετών ο δράστης 

Ένα άτομο συνελήφθη, αλλά η αστυνομία δεν έδωσε λεπτομέρειες.  Δεν υπάρχουν προς το παρόν ενδείξεις ότι οι δράστες ήταν περισσότεροι του ενός, είπε ο αστυνομικός διευθυντής Σόρεν Τόμασεν.

Οι αρχές δεν μπορούν επίσης να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ότι επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.

Το AFP μεταδίδει ότι ο δράστης είναι ένας 22χρονος Δανός.

Ο Mahdi Al-Wazni είπε στο TV 2 ότι ο δράστης είχε μαζί του ένα «κυνηγετικό τουφέκι».

Η Έμιλι Γιέπεσεν και η Άστριντ Κόφεντ Γιόργκεσεν, 20 ετών και οι δύο, βρίσκονταν μέσα στο Field’s όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. 

«Δεν καταλάβαινες τι συνέβαινε. Ξαφνικά επικράτησε χάος. Είχαμε καθίσει για να φάμε και ξαφνικά είδαμε ανθρώπους να τρέχουν. Αρχικά σκεφτήκαμε, γιατί τρέχουν αυτοί; Και μετά ακούσαμε τους πυροβολισμούς», είπε η Γιέπεσεν.

«Όλοι όσοι βρισκόμασταν στο εστιατόριο στριμωχτήκαμε στην κουζίνα και μετά ακούσαμε τρεις ή τέσσερις πυροβολισμούς», είπε η φίλη της.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την playlist που ακούει το πλήρωμα του Artemis II στο ταξίδι προς τη Σελήνη

Διεθνή / Η NASA μοιράστηκε την playlist του Artemis II για το ταξίδι στη Σελήνη

Από το Pink Pony Club της Τσάπελ Ρόαν μέχρι το Under Pressure των Queen και David Bowie, η NASA μοιράστηκε τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι αστροναύτες του Artemis II για τα πρωινά τους ξυπνήματα στο διάστημα. Η λίστα συνδέεται με μια παράδοση που ξεκινά από την εποχή του Apollo
THE LIFO TEAM