Πρόστιμο στον Μπρους Σπρίνγκστιν: Έπινε τεκίλα σε πάρκο όπου απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ

Πρόστιμο στον Μπρους Σπρίνγκστιν: Έπινε τεκίλα σε πάρκο όπου απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΕΡΑ
0

Πρόστιμο ύψους 500 δολαρίων επιβλήθηκε στον Μπρους Σπρίνγκστιν, καθώς ο θρύλος της ροκ δήλωσε ένοχος σήμερα στην κατηγορία της κατανάλωσης αλκοόλ σε μια ομοσπονδιακή παραλία, στο Νιου Τζέρσεϊ, τον περασμένο Νοέμβριο, αφού οι εισαγγελείς απέσυραν τις κατηγορίες της οδήγησης σε κατάσταση μέθης και της επικίνδυνης οδήγησης.

Ο 71χρονος τραγουδοποιός κατέληξε σε συμφωνία με τις εισαγγελικές αρχές, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνεδρίασης του δικαστηρίου, στο οποίο προήδρευε ο δικαστής Άντονι Ρ. Μότον, στο Νιούαρκ.

Παραδέχτηκε ότι ήπιε δύο σφηνάκια τεκίλας στις 14 Νοεμβρίου στην παραλία Σάντι Χουκ, που ανήκει σε ένα εθνικό πάρκο και όπου η κατανάλωση αλκοόλ απαγορεύεται.

Ο Μότον επέβαλε επίσης στον Σπρίνγκστιν να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα, ύψους 40 δολαρίων. Ο σταρ είπε ότι θα καταβάλει αμέσως το συνολικό ποσό των 540 δολαρίων.

Ο αντεισαγγελέας Άνταμ Μπέικερ είπε ότι η κυβέρνηση αποσύρει τις δύο άλλες κατηγορίες, περί επικίνδυνης οδήγησης και οδήγησης σε κατάσταση μέθης επειδή δεν πιστεύει ότι θα καταφέρει να τις αποδείξει στο δικαστήριο.

Αρχικά ο Σπρίνγκστιν είχε δηλώσει αθώος και στις τρεις κατηγορίες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM