Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτεί κανείς» - Απαντά για το μέλλον του γιου του ως βασιλιάς

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτεί κανείς» - Απαντά για το μέλλον του γιου του ως βασιλιάς Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου πρίγκιπας Τζορτζ και πρίγκιπας Ουίλιαμ / Getty Images
0

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σκέφτεται την παρακαταθήκη που τόσο ο ίδιος όσο και ο 12χρονος γιος του, πρίγκιπας Τζορτζ, θα αφήσουν ως μελλοντικοί μονάρχες.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, μίλησε ανοιχτά πρώτη φορά για το μέλλον του 12χρονου γιου του ως βασιλιάς, αλλά και για τις αλλαγές που σκοπεύει να φέρει όταν αναλάβει τον βρετανικό θρόνο.

Μιλώντας στο ειδικό επεισόδιο της σειράς του Γιουτζίν Λεβί, «The Reluctant Traveler», με τίτλο «Ζώντας τη βασιλική ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο» (Living the Royal Life in the UK), ο παρουσιαστής τον ρώτησε: «Μια μέρα θα γίνεις βασιλιάς της Αγγλίας. Το σκέφτεσαι καθόλου αυτό;».

«Δεν είναι κάτι που ξυπνάω το πρωί και το έχω στο μυαλό μου. Για μένα, αυτό που με καθοδηγεί είναι το να είμαι αυθεντικός, ο εαυτός μου, γνήσιος», ανέφερε αρχικά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. «Μπορείς να προσθέσεις όσες "ταμπέλες" και ρόλους θες από πάνω, αλλά αν δεν είμαι πιστός στον εαυτό μου, σε ό,τι πρεσβεύω και πιστεύω, τότε δεν έχει σημασία ποιος είσαι, όλο αυτό χάνεται. Παίρνω τους ρόλους και τις ευθύνες μου στα σοβαρά, αλλά όπως σου είπα και νωρίτερα, είναι σημαντικό να μην αισθάνεσαι ότι σε κατέχουν και εσύ πρέπει να κατέχεις αυτά», συνέχισε.

Ο παρουσιαστής στη συνέχεια τον ρώτησε αν έχει τα ίδια συναισθήματα και για τον πρωτότοκο γιο του, τον πρίγκιπα Τζορτζ, που είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής μετά τον ίδιο.

«Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και δύσκολη ερώτηση αυτή. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτεί κανείς. Αλλά φυσικά, θέλω να δημιουργήσω έναν κόσμο στον οποίο ο γιος μου θα είναι περήφανος για αυτά που κάνουμε, έναν κόσμο και έναν ρόλο που όντως επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο», ανέφερε αρχικά.

«Αυτό, βέβαια, συνοδεύεται με την ελπίδα ότι δε θα επιστρέψουμε σε κάποιες πρακτικές του παρελθόντος, μέσα στις οποίες αναγκαστήκαμε να μεγαλώσουμε εγώ και ο Χάρι και θα κάνω τα πάντα για να μην επιστρέψουμε σε μια τέτοια κατάσταση», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο παρουσιαστής τον ρωτά αν η μοναρχία θα κινηθεί «σε ελαφρώς διαφορετική κατεύθυνση» υπό την ηγεσία του, με τον ίδιο να απαντά πως  «η αλλαγή είναι στην ατζέντα μου. Αλλαγή προς το καλύτερο. Και την αποδέχομαι αυτή την αλλαγή, τη χαίρομαι, δεν τη φοβάμαι. Αυτό είναι που με ενθουσιάζει, η ιδέα ότι μπορώ να φέρω κάποιες αλλαγές. Όχι ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά αλλαγές που θεωρώ πως είναι απαραίτητες».

Με πληροφορίες από PEOPLE

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Την έσυραν από τα μαλλιά και την έβαλαν να φιλήσει τη σημαία του Ισραήλ

Διεθνή / Γκρέτα Τούνμπεργκ: Την έσυραν από τα μαλλιά και την έβαλαν να φιλήσει τη σημαία του Ισραήλ

«Της έκαναν ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, ως προειδοποίηση προς τους υπόλοιπους» καταγγέλλει ακτιβιστής - Νέες πληροφορίες για τις συνθήκες κράτησής της σε υψίστης ασφαλείας φυλακή στην έρημο Νεγκέβ
LIFO NEWSROOM
Προειδοποιήσεις Νετανιάχου και Τραμπ στη Χαμάς, ενώ η Γάζα εξακολουθεί να μετρά νεκρούς

Διεθνή / Τελεσίγραφα Νετανιάχου και Τραμπ στη Χαμάς, την ώρα που οι νεκροί στη Γάζα αυξάνονται

«Η Χαμάς θα αφοπλιστεί είτε με τη διπλωματία, είτε στρατιωτικά» λέει ο Νετανιάχου - «Δεν θα δεχθώ καθυστερήσεις», προειδοποιεί ο Τραμπ - 57 ακόμη νεκροί στον θύλακα παρά την έκκληση του Αμερικανού προέδρου
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ δηλώνει ικανοποιημένος με την παύση του πυρ από το Ισραήλ αλλά υπάρχουν αναφορές για 57 νεκρούς

Διεθνή / Γάζα: Αναφορές για 57 νεκρούς λίγο αφότου ο Τραμπ δήλωσε ικανοποιημένος με την παύση των ισραηλινών επιθέσεων

Η παλαιστινιακή υπηρεσία Πολιτικής Άμυνας αναφέρει δεκάδες νεκρούς στον θύλακα, παρά την έκκληση του Αμερικανού προέδρου για παύση των βομβαρδισμών
LIFO NEWSROOM