Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Τι λέει η αστυνομία για την «καταδίωξη» - Οδηγός τούς διαψεύδει

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Τι λέει η αστυνομία για την «καταδίωξη» - Οδηγός τούς διαψεύδει Facebook Twitter
Φωτ.: FACUNDO ARRIZABALAGA/EPA
0

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης τοποθετήθηκε όσον αφορά στην «ανελέτη καταδίωξη», όπως αναφέρθηκε, οχήματος στο οποίο επέβαιναν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ.

Το ζεύγος έφευγε - μαζί με τη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ - από εκδήλωση στην αμερικανική μεγαλούπολη, όταν παπαράτσι άρχισαν να τους καταδιώκουν «για περισσότερες από δύο ώρες», όπως είπε εκπρόσωπός τους, ο οποίος έκανε λόγο για «σχεδόν καταστροφικό» συμβάν. 

Έφυγαν από την εκδήλωση με ένα ταξί και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα, ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε ο εκπρόσωπος η καταδίωξη δεν σταμάτησε. 

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης, ξεκαθάρισε πως δεν σημειώθηκε κανένα τροχαίο, ούτε υπήρξαν συλλήψεις κατά τη διάρκεια του καταγγελλόμενου περιστατικού.

«Η NYPD βοήθησε την ιδιωτική ομάδα ασφαλείας που προστατεύει τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ. Υπήρχαν αρκετοί φωτογράφοι που κατέστησαν τη μετακίνησή τους δύσκολη» αναφέρθηκε σε σχετική ανακοίνωση. 

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έφτασαν στον προορισμό τους και δεν υπάρχουν πληροφορίες για συγκρούσεις, τραυματισμούς ή συλλήψεις» συμπληρώθηκε. 

Μέλος της ομάδας ασφαλείας του ζεύγους μίλησε στο CNN για τα διατρέξαντα, ισχυριζόμενος πως «δεν έχω δει, ούτε βιώσει ποτέ κάτι ανάλογο. Αυτό που αντιμετωπίσαμε ήταν πολύ χαοτικό». 

Όπως εξήγησε, το ταξί στο οποίο επέβαιναν ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μάρκλ και η Ντόρια Ράγκλαντ καταδιώχτηκε από τουλάχιστον 12 οχήματα. 

Ένιωσε πως υπήρξε κίνδυνος για τους πολίτες, αρκετές φορές, γιατί οι παπαράτσι ανέβαιναν σε πεζοδρόμια και περνούσαν κόκκινα φανάρια. «Σε ένα σημείο, μπλόκαραν το όχημα και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες μέχρι να μπορέσουμε να φύγουμε». 

Όπως σχολιάζει το BBC, το προσωπικό ασφαλείας σπάνια μιλά στα μμε και το CNN δεν διευκρίνισε εάν ο σωματοφύλακας είχε λάβει έγκριση από τον Χάρι και τη Μέγκαν για να κάνει δηλώσεις. 

Την ίδια ώρα, ο οδηγός του ταξί που μετέφερε τους τρεις σημείωσε πως έκαναν μία διαδρομή 10 λεπτών και δεν αισθάνθηκε ότι ήταν σε κίνδυνο.

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι κινδύνευα. Δεν ήταν σαν καταδίωξη σε ταινία. Ήταν ήσυχοι και φαίνονταν φοβισμένοι, αλλά είναι η Νέα Υόρκη - είναι ασφαλής» ανέφερε ο ίδιος και συμπλήρωσε πως δεν θα αποκαλούσε αυτό που συνέβη καταδίωξη. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ενδεχόμενο πόλεμο με την Ευρώπη

Διεθνή / Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις για το ενδεχόμενο πολέμου με την Ευρώπη

Της συνάντησης, προηγήθηκαν οι δηλώσεις Πούτιν ότι: «Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε με την Ευρώπη, αλλά αν η Ευρώπη θέλει να πολεμήσει μαζί μας, είμαστε έτοιμοι τώρα»
LIFO NEWSROOM
Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

Διεθνή / Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

«Νιώθεις αυτή την ανακούφιση του “ουάου, έφυγε”, και μετά να κάνεις μια εξέταση που δείχνει ότι τώρα έχεις έναν άλλο τύπο καρκίνου», μοιράστηκε ο ηθοποιός του «Full House»
LIFO NEWSROOM
Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Διεθνή / Ευρώπη: 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσουν ιατρική βοήθεια από τους άνδρες, ωστόσο πολλές πιστεύουν ότι λαμβάνουν χειρότερη φροντίδα, σύμφωνα με νέα έκθεση
LIFO NEWSROOM