Άντριου: Ο Κιρ Στάρμερ τον καλεί να καταθέσει στις ΗΠΑ για τις σχέσεις του με τον Έπσταϊν

Πρίγκιπας Άντριου: Ο Κιρ Στάρμερ τον καλεί να καταθέσει στις ΗΠΑ για τις σχέσεις του με τον Έπσταϊν Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου πρίγκιπα Άντριου / EPA
0

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ, καλεί τον Άντριου να καταθέσει στις ΗΠΑ για τις σχέσεις του με τον Τζέφρι Έπσταϊν.

Ο Κιρ Στάρμερ, δήλωσε ότι ο Άντριου θα πρέπει να καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ για τις σχέσεις του με τον Έπσταϊν, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Ιαπωνία.

Μάλιστα, ήταν η απάντηση που έδωσε όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν ο πρώην πρίγκιπας θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από τα θύματα του Έπσταϊν και να καταθέσει ό,τι γνώριζε για τα εγκλήματά του.

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου, που έχασε τους βασιλικούς του τίτλους εξαιτίας της σχέσης του με τον Έπσταϊν, εμφανίζεται εκτενώς στη νέα δέσμη εγγράφων που δημοσιοποίησε το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης την Παρασκευή.

Τα έγγραφα περιλαμβάνουν φωτογραφίες που τον δείχνουν πάνω από μία γυναίκα, αλλά και emails που αποκαλύπτουν ότι είχε προσκαλέσει τον Έπσταϊν στο Μπάκιγχαμ το 2010, δύο χρόνια μετά την καταδίκη του για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων κοριτσιών.

Σύμφωνα με τους φακέλους, ένα μήνα πριν από την πρόσκληση στο παλάτι, ο Έπσταϊν πρότεινε να οργανώσει δείπνο για τον Άντριου με μια 26χρονη Ρωσίδα, ενώ αργότερα εκείνη τη χρονιά ο πρώην πρίγκιπας εμφανίζεται σε κοινές φωτογραφίες με τον Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη.

Τα emails δείχνουν επίσης ότι κατά την ίδια επίσκεψη οργανώθηκε δείπνο με διάσημους καλεσμένους, ενώ ο Άντριου φέρεται να έστελνε στον Έπσταϊν φωτογραφίες με τις ενήλικες κόρες του, τις πριγκίπισσες Μπιάνκα και Ευγενία.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΕΤΕ ΜΑΡΙΤ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Διεθνή / Μέτε-Μάριτ: Σχεδόν το 50% των Νορβηγών αμφισβητεί το αν πρέπει να γίνει βασίλισσα

Τα πρόσφατα σκάνδαλα της οικογένειας, ενισχύουν τη δυσπιστία των Νορβηγών απέναντί της και καθιστούν αβέβαιο αν θα μπορέσει να κερδίσει την πλήρη στήριξη του λαού ως μελλοντική βασίλισσα
THE LIFO TEAM
ΣΤΙΒΕΝ ΚΟΛΜΠΕΡΤ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ

Διεθνή / Στίβεν Κόλμπερτ: Θα γράψει νέα ταινία στον κόσμο του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» μετά το τέλος του Late Show

Η νέα ταινία αναμένεται να προσφέρει στους θαυμαστές μια φρέσκια ματιά σε ιστορίες που δεν είχαν δει το φως της μεγάλης οθόνης, συνδέοντας αρμονικά το παλιό με το νέο σύμπαν της Μέσης Γης
THE LIFO TEAM