«Πού είναι η Κέιτ»: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χορεύει μόνος σε κλαμπ

«Πού είναι η Κέιτ»: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χορεύει μόνος σε κλαμπ Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ διασκέδασε πρόσφατα σε κλαμπ του Λονδίνου, χόρεψε με την ψυχή του (όπως φάνηκε σε στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν) και κατάφερε (μάλλον άθελά του) να φουντώσει κι άλλο τις φήμες περί διαζυγίου με την Κέιτ Μίντλετον, που δεν ήταν πουθενά. 

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mail, ο πρίγκιπας της Ουαλίας φαίνεται να διασκεδάζει στο Koko, σε έναν πριβέ χώρο παρέα με άλλους άντρες, μεταξύ των οποίων και ο φίλος του Γκάι Πέλι, ο οποίος είναι νονός του πρίγκιπα Λούι αλλά και ο Τζέιμς Μιντ, νονός της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία διευκρίνιση, παρά μόνο σενάρια, για την νυχτερινή έξοδο του πρίγκιπα Ουίλιαμ χωρίς της Κέιτ Μίντλετον, με τα περισσότερα δημοσιεύματα να εικάζουν πως έγινε με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλια του πρίγκιπα της Ουαλίας, που έγινε 41 ετών. 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πήγε στο Koko λίγες ώρες μετά την κοινή εμφάνιση με την Κέιτ Μίντλετον στο Royal Ascot. Ωστόσο, επειδή στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλές φωτογραφίες από τα νιάτα τους να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί μαζί σε διάφορα κλαμπ, η απουσία της δεν έμεινε ασχολίαστη.

«Πού είναι η Κέιτ»: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χορεύει μόνος σε κλαμπ Facebook Twitter
Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον στην τέταρτη μέρα του Royal Ascot. Φωτ.: EPA/NEIL HALL

Βέβαια, η αλήθεια είναι, πως οι φήμες περί κρίσης στο γάμο τους -ειδικά τα βρετανικά ταμπλόιντ αρέσκονται να βλέπουν παντού προβληματικές σχέσης εντός της βασιλικής οικογένειας- ξεκίνησαν μέρες νωρίτερα, όταν η Κέιτ Μίντλετον έπαιξε τένις με τον Ρότζερ Φέντερερ.

Οι δυο τους είναι φίλοι από χρόνια, αλλά διάφορες κινήσεις της Κέιτ Μίντλετον κατά καιρούς περιπλέκουν την κατάσταση, καθώς μεταξύ άλλων είχε σπάσει κάποια στιγμή το βασιλικό πρωτόκολλο φιλώντας τον Ρότζερ Φέντερερ στο μάγουλο. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΑΜΠ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΙΦΛΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διεθνή / Γιατί η κατασκευή ενός Πύργου Τραμπ στην Τιφλίδα εγείρει ανησυχίες;

Το project φέρνει στο προσκήνιο νέα ερωτήματα για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων, καθώς συνδέεται με γη που ανήκει εν μέρει στην οικογένεια του φιλορώσου δισεκατομμυριούχου και de facto ηγέτη της Γεωργίας, Bidzina Ivanishvili, ο οποίος βρίσκεται υπό αμερικανικές κυρώσεις από το 2024
THE LIFO TEAM
ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / Η άφιξη των Βρετανών ταξιδιωτών στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια πρέπει να είναι τρεις ώρες πριν την αναχώρησή τους

Το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου που αντικαθιστά τις σφραγίδες στα διαβατήρια με ψηφιακή καταγραφή προκαλεί μεγάλες καθυστερήσεις στους συνοριακούς ελέγχους
THE LIFO TEAM
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας δηλώνει πως οι ΗΠΑ είναι «απολύτως ικανές να ξαναρχίσουν τις επιθέσεις στο Ιράν»

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας δηλώνει πως είμαστε «απολύτως ικανοί να ξαναρχίσουμε τις επιθέσεις στο Ιράν»

Ο Πιτ Χέγκσεθ τόνισε ακόμη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει «υπομονετικός» και επιδιώκει μια «μεγάλη συμφωνία» που θα εγγυάται ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικό όπλο
THE LIFO TEAM
ΟΗΕ ΡΩΣΙΑ ΙΣΤΑΗΛ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Ο ΟΗΕ προσθέτει το Ισραήλ και τη Ρωσία στη «μαύρη λίστα» για σεξουαλική βία εν μέσω συγκρούσεων

Ο οργανισμός αναφέρει περιστατικά κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού ανδρών κρατουμένων, από τις δυνάμεις ασφαλείας κυβερνήσεων που έχουν εμποδίσει την πρόσβαση των ερευνητών του ΟΗΕ
THE LIFO TEAM