Πλοίο συγκρούστηκε με φάλαινα- 87 τραυματίες

Πλοίο συγκρούστηκε με φάλαινα- 87 τραυματίες Facebook Twitter
0

Ογδόντα επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα φέρι μποτ, τύπου «ιπτάμενου δελφινιού», συγκρούστηκε με μία φάλαινα στα ανοιχτά της νήσου Σάντο στη Θάλασσα της Ιαπωνίας.

Η κατάσταση πέντε τραυματιών χαρακτηρίζεται ως σοβαρή, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, επικαλούμενα την ιαπωνική ακτοφυλακή, αλλά και τις τοπικές αρχές.

Στο φέρι επέβαιναν 121 επιβάτες και τέσσερα μέλη πληρώματος.

Αξιωματούχοι της ακτοφυλακής λεέν πως βρήκαν μία ρωγμή 15 εκατοστών στην πρύμνη του σκάφους.

Επίσης, θεωρούν πως το ατύχημα προκλήθηκε από σύγκρουση με φάλαινα, καθώς μέρος του πτερυγίου του πλοίου έχει στραβώσει. . 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο δήμαρχος του Σικάγου ζητεί τη διεξαγωγή έρευνας για τον θάνατο μετανάστη που πυροβολήθηκε από πράκτορα της ICE

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο δήμαρχος του Σικάγου ζητεί τη διεξαγωγή έρευνας για τον θάνατο μετανάστη που πυροβολήθηκε από πράκτορα της ICE

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, ο Βιγιέγας Γκονζάλες αντιστάθηκε σε έλεγχο και «οδήγησε το αυτοκίνητό του εναντίον των αστυνομικών»
LIFO NEWSROOM