Πέθανε στα 26 της η Sherika de Armas, πρώην Μις Ουρουγουάη

Πέθανε σε ηλικία 26 ετών πρώην Μις Ουρουγουάη Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Πέθανε σε ηλικία 26 ετών η πρώην Μις Ουρουγουάη Sherika de Armas.

Η είδηση του θανάτου της πρώην Μις Ουρουγουάη ανακοινώθηκε στις 13 Οκτωβρίου. Η Sherika de Armas είχε διαγνωστεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Ο αδερφός της Mayk de Armas επιβεβαίωσε την είδηση στα social media και έγραψε για τον πόνο και την αιώνια αγάπη του για την αδελφή του. Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε και η σημερινή Μις Ουρουγουάη, Carla Romero.

Η Sherika de Armas ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο όταν στέφθηκε Μις Ουρουγουάη το 2015, σε ηλικία 18 ετών. «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αυτό ακριβώς φιλοδοξούσε να πετύχει. Είναι ανεξήγητο να περιγράψω αυτό που ένιωσα όταν μου ανακοίνωσαν ότι νίκησα», είπε όταν κέρδισε τον διαγωνισμό.

Την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ουρουγουάη στον διαγωνισμό Μις Κόσμος στην Κίνα.

«Πάντα ήθελα να γίνω μοντέλο, είτε στη διαφήμιση είτε στην πασαρέλα. Μου αρέσει ό,τι σχετίζεται με τη μόδα και νομίζω ότι μέσα σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς, το όνειρο κάθε κοριτσιού είναι να έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον διαγωνισμό Μις Κόσμος. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να ζήσω αυτή την εμπειρία», είπε για την ευκαιρία της στον διεθνή διαγωνισμό. Ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει στις 30 πρώτες υποψήφιες.

Η  Sherika de Armas διοχέτευσε το πάθος της για την ομορφιά και τη μόδα στην επιχειρηματικότητα. Ίδρυσε το Shey de Armas Beauty Studio, μια εταιρεία με προϊόντα προσωπικής περιποίησης και ομορφιάς. 

Με πληροφορίες του lavanguardia

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι τρεις δεσμεύσεις του Τραμπ για το Ιράν

Ο Τραμπ τοποθετεί τον εαυτό του ως κεντρικό παράγοντα στο μέλλον του Ιράν μετά τον πόλεμο, απαιτώντας «άνευ όρων παράδοση», θέλοντας λόγο στην επιλογή του επόμενου ηγέτη και προσφέροντας πλήρη ασυλία σε όσους στρέφονται εναντίον του καθεστώτος
THE LIFO TEAM
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο πρόεδρος των ΗΑΕ απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τους «εχθρούς» της χώρας, τονίζοντας ότι η ευημερία και η εικόνα σταθερότητας των Εμιράτων δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως ένδειξη αδυναμίας
THE LIFO TEAM