Περού: 21 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε γκρεμό χιλίων μέτρων

0

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και  38 τραυματίστηκαν σοβαρά από πτώση  λεωφορείου σε χαράδρα 1.000 μέτρων στο Περού.

Τα αίτια του δυστυχήματος που συνέβη σε επαρχία των Άνδεων δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των τοπικών αρχών το λεωφορείο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Αυτό είναι το δεύτερο σοβαρό τροχαίο στη χώρα μέσα σε μία εβδομάδα. Την περασμένη Δευτέρα 38 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 84 τραυματίστηκαν, σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό σε κεντρική παραλιακή λεωφόρο της χώρας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Ο δισεκατομμυριούχος που χρηματοδοτεί τη γαλλική Ακροδεξιά

Καθώς η Γαλλία εκλέγει χιλιάδες δημάρχους, ένας δισεκατομμυριούχος που δεν ζει καν στη χώρα επιχειρεί να επηρεάσει το πολιτικό της μέλλον, χρηματοδοτώντας δίκτυα, υποψηφίους και οργανώσεις που κινούνται στον χώρο της ακροδεξιάς
THE LIFO TEAM