Περιπέτεια στον αέρα για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον - Σε καταιγίδα το αεροσκάφος της RAF

Περιπέτεια στον αέρα για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον - Σε καταιγίδα το αεροσκάφος της RAF Facebook Twitter
0

Περιπέτεια στον αέρα για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον καθώς το αεροπλάνο της RAF που τους μετέφερε, δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο Ισλαμαμπάντ εξαιτίας καταιγίδας. 

Μετά από μία πλήρη μέρα στη Λαχόρη, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, που πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στο Πακιστάν, θα επέστρεφαν στο Ισλαμαμπάντ, ωστόσο, και ενώ ήδη πετούσαν, ξέσπασε μία ισχυρή ηλεκτρική καταιγίδα.

Οι προσπάθειες του πιλότου να προσγειώσει το αεροσκάφος σε δύο διαφορετικά αεροδρόμια ήταν ανεπιτυχείς και έτσι, το RAF Voyager επέστρεψε στη Λαχόρη. Η πτήση θα διαρκούσε 25 λεπτά αλλά το αεροσκάφος έμεινε στο αέρα δύο ώρες.

«Αυτές οι αστραπές είναι από το RAF Voyager, που μεταφέρει τον Ουίλιαμ, την Κέιτ, και δημοσιογράφους και περνάει μέσα από την καταιγίδα. Δύο αποτυχημένες απόπειρες προσγείωσης στο Ισλαμαμπάντ και γυρίζουμε στη Λαχόρη», έγραψε η δημοσιογράφος Emma Louise Bowden στο Twitter.  Από την πλευρά του, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας στη Λαχόρη είπε στο Reuters ότι το ζευγάρι μπορεί να επιχειρούσε ξανά να πετάξει έως το Ισλαμαμπάντ αργότερα σήμερα, εφόσον το επέτρεπε ο καιρός, ειδάλλως θα έμεναν εκεί. 

Περιπέτεια στον αέρα για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον - Σε καταιγίδα το αεροσκάφος της RAF Facebook Twitter

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ διαβεβαίωσαν, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, ότι είναι καλά. Ο Ουίλιαμ, ο οποίος έχει κατά το παρελθόν εργαστεί ως πιλότος σε ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης, είπε σε δημοσιογράφους, μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στη Λαχόρη, ότι ο ίδιος και η Κέιτ είναι καλά στην υγεία τους, ενώ αστειεύτηκε λέγοντας ότι υπήρξαν προβλήματα, διότι εκείνος πετούσε το αεροσκάφος. 

Στη Λαχόρη σήμερα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, και η Κέιτ συναντήθηκαν με ντόπιους σε έναν αγώνα κρίκετ πριν ταξιδέψουν για να επισκεφθούν ένα ογκολογικό νοσοκομείο το οποίο είχε επισκεφθεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα, έναν χρόνο πριν από τον θάνατό της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters/People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ