Πέντε νεκροί και τριάντα δυο τραυματίες από πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο στη Ρωσία

Πέντε νεκροί και τριάντα δυο τραυματίες από πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο στη Ρωσία Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από τριάντα τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή σε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη Κεμέροβο της Σιβηρίας, όπως ανακοίνωσε η ρωσική Ερευνητική Επιτροπή.

Ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί καθώς σύμφωνα με τις αρχές άλλοι 17 άνθρωποι αγνοούνται ακόμη από τη φωτιά στο εμπορικό κέντρο Ζίμνιαγια Βίσνια.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνονταν και τρία παιδιά. Οι τοπικές αρχές διευκρίνισαν ότι τα θύματα είναι τρεις γυναίκες, ένας άνδρας και ένα παιδί.

Συνολικά 32 άνθρωποι τραυματίστηκαν και από αυτούς οι 30 χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία για νοσηλεία.

Η πυρκαγιά, που σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ξεκίνησε από μια κινηματογραφική αίθουσα, κατέστρεψε περισσότερα από χίλια τετραγωνικά μέτρα του εμπορικού κέντρου.

Τα αίτιά της προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM