Πεκίνο: 21 νεκροί από φωτιά σε νοσοκομείο - «Πηδούσαν από τα παράθυρα»

Πεκίνο: 21 νεκροί από φωτιά σε νοσοκομείο - «Πηδούσαν από τα παράθυρα» Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Φωτιά ξέσπασε σε πτέρυγα νοσοκομείου στο Πεκίνο με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 21 άτομα. 

Συνολικά 71 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το νοσοκομείο Τσάνγκφενγκ και μεταφέρθηκαν σε άλλες εγκαταστάσεις μετά την επιχείρηση διάσωσης. Κατά τη μεταφορά τους για τις πρώτες βοήθειες, οι 21 εξ αυτών κατέληξαν, σύμφωνα με την Beijing Daily. 

«Είναι τραγικό. Μπορούσα να δω την πυρκαγιά από το παράθυρο του σπιτιού μου. Πολλοί άνθρωποι στέκονταν πάνω στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού συστήματος το μεσημέρι, και ορισμένοι πήδησαν κάτω», δήλωσε ένας χρήστης της διαδικτυακής εφαρμογής Weibo.

Βίντεο από τη φωτιά που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον πυκνό μαύρο καπνό να βγαίνει από το κτίριο, με μερικούς ανθρώπους να προσπαθούν να δραπετεύσουν με τη βοήθεια σεντονιών. Άλλοι στάθηκαν σε μονάδες κλιματισμού έξω από τα παράθυρα.

Οι φωτιές στα νοσοκομεία είναι σπάνιες στην Κίνα και η αιτία της πυρκαγιάς στο νοσοκομείο ερευνάται.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ, ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Είστε χειρότεροι ο ένας από τον άλλον»: Ιρανοί αντικαθεστωτικοί στρέφονται κατά του Τραμπ

Από την ελπίδα στην απογοήτευση φαίνεται να περνά η στάση πολλών Ιρανών, καθώς ο πόλεμος και οι αεροπορικές επιδρομές εντείνουν την καταστροφή και την αβεβαιότητα στη χώρα τους
THE LIFO TEAM
ΕΚΡΗΞΗ, ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΕΒΡΑΙΚΟ, ΣΧΟΛΕΙΟ

Διεθνή / Έκρηξη σε εβραϊκό σχολείο στο Άμστερνταμ - «Στοχευμένη επίθεση» καταγγέλλει η δήμαρχος

Οι ανησυχίες για πιθανές επιθέσεις κατά εβραϊκών κοινοτήτων διεθνώς έχουν ενταθεί λόγω των πρόσφατων επιχειρήσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν και της αντίδρασης της Τεχεράνης
THE LIFO TEAM