Πεινασμένη άλκη έκανε «επίσκεψη» σε σινεμά και απόλαυσε μερικά σνακ

Πεινασμένος τάρανδος έκανε «επίσκεψη» σε σινεμά και απόλαυσε μερικά σνακ Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube
0

Κινηματογράφος στην Αλάσκα υποδέχθηκε έναν μοναδικό επισκέπτη, μία πεινασμένη άλκη που είχε βγει σε αναζήτηση σνακ. 

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης οι εργαζόμενοι είδαν τη μικρή άλκη να μπαίνει στο σινεμά και παρέμεινε στον χώρο για περίπου πέντε λεπτά, όπως είπε σε τοπικά μέσα ο μάντζερ. 

Το ζώο φαίνεται ότι μπήκε από μία πόρτα που οι εργαζόμενοι αφήνουν ανοιχτή για να αερίζεται ο χώρος. 

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται να μυρίζει τους χώρους, πριν βρει ένα εγκαταλελειμμένο δίσκο όπου είχαν αφήσει μία συσκευασία ποπ κορν. Μη θέλοντας να φανεί ακατάδεκτη, έφαγε το ποπ κορν και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον κάδο απορριμμάτων για να βρει κι άλλα να φάει. 

«Το ποπ κορν μας τή δελέασε» σημείωσε ο μάνατζερ. «Ήταν πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό. Υποθέτω ότι είχε κουραστεί να τρώει φλοιούς όλο τον χειμώνα».

Αφού έφαγε ό,τι βρήκε, οι υπάλληλοι την «οδήγησαν» προς την έξοδο.

Παρότι το ζώο ήταν ακίνδυνο, ο εργαζόμενος σημείωσε πως εάν επρόκειτο για ενήλικη άλκη, η κατάληξη μπορεί να ήταν πολύ διαφορετική. «Δεν θα αντιδρούσα το ίδιο σε μία μεγάλη άλκη» εξήγησε. 

Με πληροφορίες από US Today

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: Ο Τραμπ αποχώρησε από τη συνεδρίαση χωρίς την «τελική απόφαση» που δεσμεύτηκε ότι θα έπαιρνε

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι σκόπευε να λάβει μια «οριστική απόφαση» σε σχέση με την ενδεχόμενη συμφωνία με το Ιράν - Η αντίδραση της Τεχεράνης στην επιμονή του για τα πυρηνικά
THE LIFO TEAM