Πατέρας και η 9χρονη κόρη του νεκροί από κυνηγούς σε δάσος της νότιας Καρολίνα - Τους πέρασαν για ελάφι

Πατέρας και η 9χρονη κόρη του νεκροί από κυνηγούς σε δάσος της νότιας Καρολίνα - Τους πέρασαν για ελάφι Facebook Twitter
0

Ένας πατέρας 30 ετών και η μόλις 9 ετών κόρη του, σκοτώθηκαν σε δάσος της νότιας Καρολίνα από πυρά κυνηγών.

Ο άντρας από τη Νότια Καρολίνα και η κόρη του, πέθαναν μετά από πυροβολισμούς, ενώ κυνηγούσαν ελάφια την Πρωτοχρονιά, ένας συγγενής των θυμάτων είπε στο CNN.

Ο Kim Drawdy και η 9χρονη κόρη του Lauren, κυνηγούσαν την Τετάρτη κοντά στο σπίτι τους στο Walterboro, σύμφωνα με τον Benny Drawdy, τον αδελφό του Kim. Άλλοι κυνηγοί τους πυροβόλησαν πιστεύοντας πως στόχευαν ελάφια, σύμφωνα με το Τμήμα Φυσικών Πόρων της Νότιας Καρολίνας (SCDNR). Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι μια ομάδα τεσσάρων κυνηγών οδηγούσε τα ελάφια σε μια ενέδρα άλλων κυνηγών και πως τα δύο θύματα πυροβολήθηκαν κατά λάθος μέσα στο δάσος.

Πατέρας και η 9χρονη κόρη του νεκροί από κυνηγούς σε δάσος της νότιας Καρολίνα - Τους πέρασαν για ελάφι Facebook Twitter

Ο Kim και η Lauren συμμετείχαν στο κυνήγι και από φωτογραφίες τους που δημοσιεύθηκαν σε τοπικά μμε, φαίνεται πως ήταν ένα από τα χόμπι τους.

Οι αρχές αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς πυροβολήθηκαν πατέρας και κόρη και δεν είναι γνωστό αν φορούσαν τα διακριτικά με το έντονο χρώμα. Η έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία είναι σε εξέλιξη.

Τα ατυχήματα κατά το κυνήγι δεν είναι σπάνια στην περιοχή. Το 2019 καταγράφηκαν 16 και 11 από αυτά είχαν να κάνουν με πυροβολισμούς από λάθος ενώ δύο κυνηγοί έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των περιστατικών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ