Πατέρας βίαζε συστηματικά τις δυο κόρες του και έκανε παιδιά μαζί τους - Μετά βίαζε και ένα από αυτά

Πατέρας βίαζε συστηματικά τις δυο κόρες του και έκανε παιδιά μαζί τους - Μετά βίαζε και ένα από αυτά Facebook Twitter
1

Ένας άντρας που έγινε πατέρας σε τουλάχιστον έξι παιδιά της κόρης του, την οποία βίαζε συστηματικά, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40 ετών. 

Ο άντρας από την Ουαλία κρίθηκε ένοχος για τον κατ' επανάληψη βιασμό δυο από τις κόρες του και ενός από τα κορίτσια που γέννησαν ως επακόλουθο του βιασμού τους. 

Ενώπιον του δικαστηρίου, ο άντρας του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, δεν έδειξε την παραμικρή μεταμέλεια για τις πράξεις του όταν άκουσε την ποινή. «Η συμπεριφορά σου είναι απολύτως μοχθηρή», σχολίασε ο δικαστής, που καταδίκασε τον άντρα σε ποινή κάθειρξης 40 ετών.

Στη διάρκεια της δίκης, ειπώθηκε πως ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόταν σεξουαλικά τις δυο κόρες του, και ένα κορίτσι που γεννήθηκε από αυτές, αναγκάζοντάς τις να κάνουν σεξ μαζί του αφού πρώτα τους έστελνε emails για να τους πει τι ακριβώς να κάνουν. Ο ίδιος οργάνωσε επίσης τον βιασμό μιας από τις κόρες του από έναν φίλο του, ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε. 

Τεστ DNA έδειξαν πως ήταν πατέρας τουλάχιστον έξι παιδιών από τις ίδιες τις κόρες του, ένα κορίτσι εκ των οποίων κακοποίησε επίσης σεξουαλικά. 

Από την πλευρά του ο πατέρας υποστήριξε πως τα κορίτσια τον εκβίαζαν και πως το σεξ ήταν συναινετικό επειδή δεν γνώριζε πως ήταν παιδιά του.

«Αυτός ο άντρας υποτίθεται πως ήταν ο πατέρας μου. Με έκανε να ζω συνεχώς στον φόβο μεγαλώνοντας», είπε στην κατάθεσή της στην αστυνομία η μια από τις κόρες του, που έφερε στον κόσμο παιδιά του. Όπως εξήγησε ο πατέρας της τής έλεγε πως ήθελε να της μάθει πώς να κάνει σεξ ώστε να ξέρει τι να κάνει μελλοντικά με τους συντρόφους της. Η γυναίκα είπε πως ο πατέρας της ερχόταν στο δωμάτιό της ενώ εκείνη κοιμόταν και την κακοποιούσε, αποκαλύπτοντας πως έμεινε για πρώτη φορά έγκυος σε ηλικία 14 ετών, ενώ κατήγγειλε την κακοποίηση το 2018. Στο μεσοδιάστημα έκανε επίσης δυο αποβολές και μια άμβλωση.

«Μου έλεγε πως είμαστε αδελφές ψυχές, πως έχουμε περάσει τόσα πολλά, πως ήμασταν προορισμένοι ο ένας για τον άλλον. Ήξερα πως δεν ήταν σωστό και νόμιζα κάθε φορά πως δεν θα ξανασυμβεί αλλά έκανα λάθος. Γινόταν τουλάχιστον δυο με τρεις φορές την εβδομάδα. Έπρεπε να μάθω να το αποδέχομαι στο μυαλό μου. Ήξερα πως ερχόταν, είτε ήταν στο κρεβάτι μου είτε στο αυτοκίνητο είτε στην παραλία, πως θα έκανε σεξ μαζί μου», πρόσθεσε η κόρη του.

Ο δικαστής είπε πως η συγκεκριμένη ήταν από τις χειρότερες υποθέσεις που ασχολήθηκε ποτέ. «Όσα έκανες στην οικογένειά σου τα τελευταία 20 χρόνια ξεπερνούν τα όρια της ανηθικότητας. Άφησες τα θύματά σου, τις κόρες τους και τις ζωές τους κομμάτια. Τις βίασες αμέτρητες φορές, εκατοντάδες. Εκμεταλλεύτηκες το πόσο ευάλωτες ήταν λόγω της ηλικίας τους και των συνθηκών και τις κακοποίησες κυνικά, σατανικά και χωρίς έλεος. Συνοψίζοντας είσαι όσο δειλός άλλο τόσο μοχθηρός», είπε ο δικαστής. 

Με πληροφορίες από BBC και Mirror

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράξη πολέμου» χαρακτηρίζει η Μόσχα τις κυρώσεις Τραμπ στις ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες

Διεθνή / «Πράξη πολέμου» χαρακτηρίζει η Μόσχα τις κυρώσεις Τραμπ στις ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες

Η Μόσχα εκτιμά ότι η απόφαση της Ουάσινγκτον υπονομεύει «κάθε προοπτική διαλόγου» και μετατρέπει τη σύγκρουση στην Ουκρανία σε «άμεση αντιπαράθεση ΗΠΑ–Ρωσίας»
LIFO NEWSROOM
«Οι συνομιλίες με τον Πούτιν δεν οδηγούν πουθενά» - Νέες κυρώσεις Ντόναλντ Τραμπ σε Ρωσία

Διεθνή / «Οι συνομιλίες με τον Πούτιν δεν οδηγούν πουθενά» - Βαθιά απογοητευμένος ο Τραμπ με τη Ρωσία

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στοχεύοντας τις δύο μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες της Ρωσίας, προκειμένου να πιέσουν τη χώρα να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία εντείνει τις πιέσεις για την απόκτηση αεροσκαφών Eurofighter και F-35

Διεθνή / Η Τουρκία εντείνει τις πιέσεις για την απόκτηση αεροσκαφών Eurofighter και F-35

Η Τουρκία σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την καλυτέρευση των σχέσεων με τη Δύση τα τελευταία χρόνια για να προσθέσει 40 Eurofighter Typhoon, για τα οποία υπέγραψε προκαταρκτική συμφωνία τον Ιούλιο, και μελλοντικά αμερικανικά F-35
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ διαψεύδει τη «Wall Street Journal»: «Fake news» το “πράσινο φως” στο Κίεβο για πλήγματα εντός Ρωσίας

Διεθνή / Ο Τραμπ διαψεύδει τη «Wall Street Journal»: «Fake news» το “πράσινο φως” στο Κίεβο για πλήγματα εντός Ρωσίας

Ο Τραμπ χαρακτήρισε το ρεπορτάζ «fake news», επιμένοντας ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση και ότι οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν να οδηγηθούν σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τη Ρωσία
LIFO NEWSROOM
Πορτογαλία: Η κρίση στα νοσοκομεία οδηγεί σε αύξηση των γεννήσεων μέσα στα ασθενοφόρα

Διεθνή / Πορτογαλία: Η κρίση στα νοσοκομεία οδηγεί σε αύξηση των γεννήσεων μέσα στα ασθενοφόρα

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου καλείται η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την μεταφορά μίας εγκύου, όπως και εκείνες όπου πυροσβέστες αναγκάζονται να αναλάβουν τον ρόλο του μαιευτήρα
LIFO NEWSROOM
Ζευγάρι στη Γαλλία απήγαγε και βασάνιζε 45χρονη: Την είχαν σε υπόγειο 5 χρόνια και την έπλεναν με χλωρίνη

Διεθνή / Ζευγάρι στη Γαλλία απήγαγε και βασάνιζε 45χρονη: Την είχαν σε υπόγειο 5 χρόνια και την έπλεναν με χλωρίνη

Η 45χρονη γυναίκα «εξαφανίστηκε» για τις αρχές από τον Απρίλιο του 2022, όταν εκδόθηκε το διαζύγιό της, κοιμόταν σε μια ξαπλώστρα, έκανε την ανάγκη της σε ένα δοχείο ή σε πλαστικές σακούλες
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Η πρόεδρος του μουσείου ζητά να εγκατάσταση αστυνομικού τμήματος

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Η πρόεδρος του μουσείου ζητά εγκατάσταση αστυνομικού τμήματος

Η πρόεδρος του Λούβρου ζητά αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας μετά τη μεγάλη ληστεία ιστορικών κοσμημάτων. Σχέδιο για νέο αστυνομικό τμήμα και εκσυγχρονισμό βιντεοεπιτήρησης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια