Παραιτήθηκε ο Ισραηλινός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας λόγω της συμφωνίας εκεχειρίας με τη Χαμάς

Παραιτήθηκε ο Ισραηλινός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας λόγω της συμφωνίας εκεχειρίας με τη Χαμάς Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Ο ακροδεξιός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ, ο Ιταμάρ Μπεν- Γκβιρ, όπως και δύο άλλοι υπουργοί του εθνικιστικού, θρησκευτικού κόμματός του παραιτήθηκαν από την κυβέρνηση υπό τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου λόγω της συμφωνίας που σύναψε με τη Χαμάς για εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα το κόμμα τους.

Το κόμμα Otzma Yehudit (Εβραϊκή Δύναμη) δεν συμμετέχει πλέον στον κυβερνητικό συνασπισμό, όμως επεσήμανε ότι δεν θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κυβέρνηση Νετανιάχου.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM